...

ΠΑΟΚ: Εκνευρισμός για τον Πογιέτ – Ο λόγος

O Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την Εθνική Ελλάδος, αφήνοντας εκτός τους Σιόβα, Μανωλά και Παπασταθόπουλο!

Από τις άλλες επιλογές που έχει κάνει ο νέος τεχνικός της Εθνικής στις πρώτες του κλήσεις ξεχωρίζει η επιστροφή του Κουλούρη, η «πρώτη» του Χρήστου Κουρφαλίδη και η απουσία του Σάλιακα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Είκοσι έξι ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει η πρώτη πρόσκληση του κ. Γουστάβο Πογέτ για τους εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με την Ρουμανία και το Μαυροβούνιο.

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η δυσαρέσκεια του ΠΑΟΚ με Πογέτ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν αντίκρυσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για την Εθνική Ελλάδος, με αποτέλεσμα να υπάρξει η πρώτη δυσαρέσκεια ως προς το πρόσωπό του Ουρουγουανού τεχνικού. Την ώρα, λοιπόν, που κλήθηκε -ορθώς- ο Πασχαλάκης, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι αδικήθηκαν κατάφωρα οι Τσιγγάρας και Λύρατζης που έχουν καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, την ώρα που παίκτες όπως ο Κουρφαλίδης και ο Ρότα έχουν λιγότερο χρόνο στις ομάδες τους.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.