...

ΠΑΟΚ: Έφερε ήδη… ανατροπές ο Μπότο στις μεταγραφές

Στον ΠΑΟΚ είχαν αποφασίσει για ποιους ποδοσφαιριστές θα κινηθούν αλλά είχαν ξεκινήσει και διαπραγματεύσεις με ορισμένους από αυτούς, ωστόσο οι μεταγραφικές εξελίξεις «παγώνουν» λόγω της αναμενόμενης άφιξης του Ζοσέ Μπότο.

Μπορεί να λέγονται και να γράφονται αριστερά και δεξιά πως ο Ζοσέ Μπότο έρχεται με έτοιμες μεταγραφές στην Τούμπα αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime.

Ο νέος Αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στις 28 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και με τη νέα χρονιά αναμένεται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους νέους συνεργάτες του, δηλαδή το σκάουτινγκ τιμ του ΠΑΟΚ και τον προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου. Μαζί θα συζητήσουν, θα σχεδιάσουν και θα προχωρήσουν τις κινήσεις για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Φυσικά στην ομάδα που θα ηγηθεί των μεταγραφών θα βρίσκεται και ο νέος αρχισκάουτερ του ΠΑΟΚ Αντρέ Φεντσένκοφ.

Ο Μπότο θα αξιολογήσει την προεργασία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και θα αποφασίσει αν πρέπει να προχωρήσει τις εξελίξεις με κάποιους από τους παίκτες που ήδη μιλούν οι «ασπρόμαυροι» ή όχι.

Ταυτόχρονα, μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το σκάουτινγκ να έχουν αποφασίσει να κινηθούν για ένα χαφ, ένα «δεκάρι» και ένα δεξί μπακ. Αλλά πλέον δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα δεδομένα εφόσον ζητήσει κάτι περισσότερο ο Μπότο σε ποσότητα και σε ποιότητα και γίνει δεκτό από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και τον γιο του Γιώργο.

Άλλωστε μόνο αυτοί γνωρίζουν, τι ακριβώς έχουν συμφωνήσει και ποια πολιτική θα χαράξουν τόσο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο όσο και στο μέλλον.

Να σημειωθεί ότι ταυτόχρονα με τις μεταγραφές, στον ΠΑΟΚ θα προχωρήσουν και τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες πωλήσεις παικτών που δεν βρίσκονται πλέον στις πρώτες επιλογές του προπονητή των «ασπρόμαυρων», Ραζβάν Λουτσέσκου. Θυμίζουμε ότι ο Σίνζι Καγκάβα που ζήτησε συνέβη απ’ ότι κόσμο του ΠΑΟΚ, αποτελεί ήδη παρελθόν ενώ «λύση» αναζητείται και για τον Ροντρίγκο.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.