ΠΑΟΚ: Αυτός ο ξένος παίκτης είναι στη λίστα του Τζέραρντ

Μπορεί ο Ιάπωνας να ήταν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (7/11) όμως είναι πολύ πιθανό ο ποδοσφαιριστής να αποτελέσει παρελθόν τον Ιανουάριο με την Αμερική να φαντάζει πιθανότερος προορισμός, όμως σύμφωνα με το BBC και η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ ψάχνεται για να τον αποκτήσει.

“Υπάρχουν φήμες ότι ο Σίντζι Καγκάβα μπορεί να μεταγραφεί στους Ρέιντζερς ανέφερε ο βρετανικός ιστότοπος πληροφοριών μεταγραφών «Transfer Roomers Bot», επικαλούμενος αναφορές του βρετανικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα BBC και αναμένεται προσφορά 120 εκατομμύρια γιεν (περίπου 915.000 ευρώ).

 

Οι Ρέιντζερς είναι η πρωταθλήτρια Σκωτίας και κέρδισαν την περασμένη σεζόν τον τίτλο με προπονητή τον Στίβεν Τζέραρντ. Ο Καγκάβα έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ελλάδα και περιμένει επίσημη προσφορά αλλά φαίνεται να είναι καλά νέα για τον ίδιο που θέλει να δώσει προτεραιότητα στην Ευρώπη και δεν θέλει να συνεχίσει στην Αμερική ή να επιστρέψει στην πατρίδα του”, αναφέρει η ιαπωνική έκδοση του yahoo για τον Σίντζι Καγκάβα.

Τελευταία Άρθρα

Related articles