ΠΑΟΚ – Αρης: Η συγγνώμη του Λουτσέσκου και ο διάλογος με τον κόσμο – ΒΙΝΤΕΟ

1225
Advertisement

Μετά το φραστικο επεισόδιο του Κουρτιτς με μερίδα οπαδών του Δικεφάλου αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Άρη και ενώ ακουγοντουσαν αποδοκιμασίες την ώρα που έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατευθυνομενος στα αποδυτήρια σταμάτησε, πλησιάσε στα κάγκελα και άνοιξε διάλογο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Στην αρχή όπως φανερώνει και η… γλώσσα του σώματος υπήρχε ένταση, με τον Ρουμάνο προπονητή να έχει εν συνεχεία απολογητική διάθεση.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, αποδοκιμάστηκε όπως και το σύνολο των ποδοσφαιριστών από τον κόσμο, ενώ ακούστηκε και πάλι το γνωστό σύνθημα, “βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί…” , με τον Ρουμάνο από την πρώτη στιγμή να ζητάει από την κερκίδα να κατανοήσει την κατάσταση.

Μάλιστα έδειχνε με τις κινήσεις του να λέει ότι για αυτή την εικόνα της ομάδας δεν μπορεί να κάνει κάτι, οι οπαδοί συνέχισαν να ζητούν εξηγήσεις και προς το τέλος έδειχνε να ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και όσοι βρίσκονται στο πηγαδάκι με τον Λουτσέσκου άρχισαν με συνθήματα να ζητούν την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Advertisement