ΠΑΟΚ: Απόφαση έκπληξη από τον Λουτσέσκου

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα, αυτή την χρονική στιγμή. Ο τραυματισμός του Μιχαηλίδη που τον έθεσε νοκ άουτ για τους επόμενους μήνες, σε συνδυασμό με τον προχθεσινό τραυματισμό του Κρέσπο που χάνει το ΟΑΚΑ, διαμορφώνουν νέα δεδομένα.

Στην Αθήνα, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τους Ινγκασον, Μιχάι, ενώ τρίτος στόπερ θα είναι ο Κουλιεράκης. Μετά ακολουθεί διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Όμως εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι, για θλάση του Κρέσπο στον οπίσθιο μηριαίο, το πλήγμα θα είναι σημαντικό. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, επίκειται η ενεργοποίηση του Φερνάντο Βαρέλα.

Όπως αναφέρει η Metrosport, πρόθεση και επιθυμία του Λουτσέσκου, είναι να ενεργοποιηθεί εκ νέου ο Βαρέλα, γιατί με την εμπειρία του, μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην ομάδα.

Η εισήγηση προς τον Ιβάν Σαββίδη, εάν δεν έχει γίνει μέχρι αυτή την στιγμή, είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί. Στις σίγουρες λύσεις θέλει να κινηθεί ο Ρουμάνος προπονητής, σε παίκτες που ξέρει. Το βασικό, είναι να πειστεί ο Σαββίδης (που είχε πεισμώσει με τον Βαρέλα) και να ανάψει το πράσινο φώς για την ενεργοποίησή του.

Τελευταία Άρθρα

Related articles