ΠΑΟΚ: Ανατροπή με Μπάμπα

197

Ο ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένος με την προσαρμογή του Μπάμπα στην Τούμπα και στην Μικράς Ασίας έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την Τσέλσι καθώς θέλουν να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν.

Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ γνώριζαν πως θα χρειαστεί χρόνο ώστε ο Μπάμπα να φτάσει στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα αφού προερχόταν από μακροχρόνια αποχή από την αγωνιστική δράση και πλέον ο ποδοσφαιριστής δείχνει σιγά σιγά την ποιότητά του.

Ο Γκανέζος μπακ υπήρχε στα ραντάρ των ασπρόμαυρων εδώ και αρκετά χρόνια καθώς το σκάουτινγκ τιμ τον παρακολουθούσε αρκετά στενά αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είχε καμία πιθανότητα να τον αποκτήσει αφού η αξία του είχε εκτοξευτεί μετά τις εμφανίσεις του στην Bundesliga, οι οποίες ήταν αυτές, που τον έστειλαν στην Τσέλσι.

Το τέλος της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ και το παράδειγμα του Μπάμπα | Superleague Interwetten & ΠΑΟΚ | gazzetta.gr

Ουσιαστικά στον Δικέφαλο ο Μπάμπα παίρνει μία δεύτερη ευκαιρία για την καριέρα του και βλέποντας και ο ίδιος την ανοδική πορεία του μέσα στο γήπεδο έχει εκφράσει την επιθυμία του στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αλλά και σε αυτούς της Τσέλσι να φορέσει τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» και τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει το Sportime, η αξία του 26χρονου ποδοσφαιριστή σε συνδυασμό με τον υψηλό μισθό του κάνουν «απαγορευτική» για τον ΠΑΟΚ την αγορά του. Ωστόσο, αυτό, που συζητούν είναι η ανανέωση του δανεισμού του. Οι Θεσσαλονικείς έχουν δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί τη θέληση του παίκτη, όμως δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό να πραγματοποιηθεί καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες του εξωτερικού, με τις οποίες η Τσέλσι βρίσκεται σε επαφή.

Έτσι λοιπόν, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την παραμονή του Μπάμπα και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα κυνηγήσουν την υπόθεση μέχρι το τέλος.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπάμπα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΠΑΟΚ, κι όμως δεν κοστίζει τίποτα στον Δικέφαλο! Ο μισθός του ανέρχεται στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ , με την ελληνική ομάδα να πληρώνει μόνο τις 150.000 για τον εξάμηνο δανεισμό του.