ΠΑΟΚ: Ανατροπή με Εσίτι (vid)

353
ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÐÁÏÊ ÓÔÇÍ ÏËËÁÍÄÉÁ / Ï ÁÍÔÅÑÓÏÍ ÅÓÉÔÉ ÓÔÇÍ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, η Γαλατασαράι αφήνει πίσω της την περίπτωση του Άντερσον Εσίτι του ΠΑΟΚ, και κινείται για την απόκτηση του Ζαν Μικέλ Σερί που αγωνίζεται στην Αγγλία με την φανέλα της Φούλαμ. Σύμφωνα με το metrosport.gr, η Γαλατασαράι φάνηκε πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άντερσον Εσίτι, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πάμπλο Γκαρσία, και ψάνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

 Η περίπτωση του Εσίτι προέκυψε από το γεγονός πως ο Ετέμπο, δεν ενθουσιάσε με τις εμφανίσεις του τους ιθύνοντες της «Τσιμ Μπομ», γι΄αυτό οι Τούρκοι ψάχνουν τρόπο για να λύσουν το συμβόλαιο του, ώστε να κινηθούν για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή.

Και αυτός ο παίκτης φαίνεται πως βρέθηκε στο πρόσωπο του Ζαν Μικέλ Σερί, ο οποίος αγωνίζεται στην Αγγλία με την φανέλα της Φούλαμ. Πιο συγκεκριμένα, η Γαλατασαράι, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του κεντρικού μέσου αλλά και διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά μόνο με την μορφή δανεισμού. Οι Άγγλοι, δεν βλέπουν με… «κακό μάτι» την προοπτική αυτή, ζητώντας μάλιστα ένα ποσό που αγγίζει της 500.000 ευρώ. Ο Σερί από την πλευρά του, ειναι θετικός στην μετακόμιση του στην Τουρκία και την επανένωση του με τον Φατίχ Τερίμ, τονίζοντας μάλιστα στους Τούρκους πως σε περίπτωση που τα βρουν οι δύο πλευρές δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τις απολαβές του.