ΠΑΟΚ: Αλλάζει το σκηνικό με Ροντρίγκο Σοάρες

«Δίχτυα» στην Κύπρο φαίνεται πως έχει απλώσει ο ΠΑΟΚ, με το όνομα του Ροντρίγκο Σοάρες να είναι στο τραπέζι καθώς βρίσκεται στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.
Αυτό τουλάχιστον υπογραμμίζουν και ΜΜΕ της Κύπρου, καταγράφοντας την κινητικότητα από πλευράς ΠΑΟΚ στη «Μεγαλόνησο» για τον Βραζιλιάνο μπακ.

Ο Ροντρίγκο ανήκει στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που έχουν το δικαίωμα σε λίγες ημέρες να συμφωνήσουν με οποιαδήποτε ομάδα με φόντο το καλοκαίρι δεδομένου πως απομένουν μόλις έξι μήνες συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς…

Θυμίζουμε πως η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο για τον Ροντρίγκο καθώς διάφορα προβλήματα τραυματισμού τον κράτησαν στα… πιτς ενώ «κόπηκε» και από την ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

Στην Κύπρο σημειώνεται πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφή με διάφορες ομάδες και δεν αποκλείεται, αν και εφόσον βρεθεί η «χρυσή» τομή, να δρομολογηθούν εξελίξεις από τον Ιανουάριο και ο Βραζιλιάνος να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Τελευταία Άρθρα

Related articles