...

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: O Βαρούχας πήρε θέση για το γκολ της Ένωσης (vid)

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής σχολίασε -όπως κάθε Δευτέρα- στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Βασίλη Βέργη, σημείωσε ότι δεν υπήρξαν ιδιαίτερα διαιτητικά λάθη στα Αστέρας-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Βόλος.

Όσο για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, τόνισε ότι ο Ιταλός ρέφερι «έδειξε άντερα» και για τη φάση του γκολ της «Ένωσης» στο τέλος, συμφώνησε με την απόφαση του VAR ότι δεν έπρεπε να μετρήσει για οφσάιντ του Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαρούχας

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Εδώ είχαμε μια καινοτομία με Ιταλό διαιτητή και Έλληνες βοηθούς. Παρόλο που υπήρχε γκρίνια για την ηλικία του (47) έδειξε ότι έχει τα άντερα να βγάλει το παιχνίδι. Σε μια φάση έβγαλε μια αγριάδα το πρόσωπό του σε έναν παίκτη που ήταν σαν του έλεγε “μην ξαναπλησιάσεις”.
Σε μια διεκδίκηση του Πασχαλάκη με τον Βράνιες ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βρίσκει μπάλα, οπότε δεν είναι κάτι. Στο γκολ που πέτυχε έπειτα ο ΠΑΟΚ με τον Μπίσεσβαρ είδαμε και από το VAR ότι ήταν οφσάιντ.

Στο 77’ ο Μισελέν ανέτρεψε τον Μπίσεσβαρ και η παράβαση ήταν εντός περιοχής, αφού και η γραμμή θεωρείται περιοχή. Σε μια φάση λίγο μετά που ζήτησε πέναλτι ο ΠΑΟΚ για χέρι του Μισελέν δεν υπάρχει κάτι, αφού ήταν κολλημένο στο σώμα.
Στο 83’ είναι το γκολ της ΑΕΚ που ακυρώθηκε. Εδώ δεν είναι μόνο ότι ο Ανσαριφάρντ ήταν στο οπτικό πεδίο του Πασχαλάκη, αλλά έχει κάνει και κίνηση, οπότε σωστά δεν μέτρησε το γκολ».

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.