Το πρώτο πανελλήνιο ρεκόρ έπεσε με το “καλημέρα” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου 2025. Στον πρώτο τελικό του απογευματινού προγράμματος, η Χριστίνα Παπαδοπούλου του Πανελληνίου ΓΣ με επίδοση 22.08.70 συνέτριψε την προηγούμενη επίδοση, 27.40.71, που ανήκε στην Πόπη Γαβαλάκη από τις 7/2/1986, όταν διεξήχθη για τελευταία φορά το αγώνισμα (έκτοτε γινόντουσαν τα 5.000 μ. βάδην στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα).
Η Παπαδοπούλου έχασε στις δύο τελευταίες στροφές το προβάδισμα από την Παναγιώτα Τσινοπούλου (Φωκιανός Καρδίτσας), αλλά με αντεπίθεση περίπου 100 μέτρα πριν από το φινάλε πέρασε μπροστά και πήρε τη νίκη. Ο χρόνος της Τσινοπούλου ήταν 22.09.72.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε με χρόνο 22.33.34 η Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης), η οποία ακολούθησε το δίδυμο της κορυφής μέχρι τα μισά της διαδρομής.