...

Παναθηναϊκός: To ποσό που δίνει για Γκριγκόνις και οι εξελίξεις

Η έγκυρη εφημερίδα της Βαλένθια, Super Deporte, αναφέρει πως η ισπανική ομάδα έχει καταθέσει μεγαλύτερη πρόταση από αυτή του Παναθηναϊκού στον Μάριους Γκριγκόνις.
Όπως τονίζεται, οι «πράσινοι» δίνουν 800.000 ευρώ ετησίως στον Λιθουανό, τον οποίο θέλει και η Ζαλγκίρις αλλά χωρίς να μπορεί να φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα προσφοράς.

«Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης ο Γκριγκόνις δεν είχε ακόμη πάρει την τελική του απόφαση. Και το γεγονός ότι αξιολογεί θετικά το ενδιαφέρον της Βαλένθια από το Μάρτιο δεν αποκλείει τελείως τις πιθανότητές της», αναφέρουν οι Ισπανοί και προσθέτουν πως η ΤΣΣΚΑ αποτελεί το μεγαλύτερο… ατού του Παναθηναϊκού. Και πέρα από τις καλές σχέσεις των δύο κλαμπ γίνεται λόγος και για συμφωνία στο buy out, ύψους άνω των 350.000 ευρώ.

«Το πρόβλημα για τη Βαλένθια είναι οι εξαιρετικές σχέσεις του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ, καθώς οι πράσινοι είναι μια από τους λίγους συμμάχους των Ρώσων στην Ευρωλίγκα. Την Πέμπτη η ομάδα της Αθήνας θα προσπαθήσει να αποσπάσει το ναι του Γκριγκόνις και να επιταχύνει τη διαδικασία ανακοίνωσής του, που άργησε περισσότερο από όσο περίμεναν», καταλήγει η Super Deporte.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.