Παναθηναϊκός: Τι θα γίνει με τον Κουρμπέλη

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μπορεί να επέστρεψε στο Κορωπί, αλλά δεν χρειάζεται να δημιουργούνται προσδοκίες.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού συνεχίζει συντηρητικό πρόγραμμα κι όπως τονίζεται από την ΠΑΕ θέλει ακόμα περισσότερο από έναν μήνα δουλειάς ακόμα. Αυτό σημαίνει ότι ξεχνάει την επιστροφή του εντός του 2021. Ήταν αναμενόμενο, το είχαμε επισημάνει και δεν είναι κάτι που προκαλεί έκπληξη.

Ο 28χρονος μέσος θα φτάσει δεδομένα τους 13 μήνες εκτός (έπαιξε τελευταία φορά πέρσι στις 12 Δεκεμβρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο) κι ανάλογα με το πώς θα αντιδράσει το σώμα του, θα παρθεί η απόφαση σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ, για το πότε θα μπει στη δράση.

Ένας ρεαλιστικός στόχος είναι να τεθεί στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς τον ερχόμενο Φλεβάρη, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι καλό να μην γίνονται ιδιαίτερες αναφορές στον χρόνο.

Όσον αφορά τον Σένκεφελντ, το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς του Παναθηναϊκού Β’ με την ΑΕΚ Β’ είναι ελαφρύ και θα κάνει για λίγες μέρες θεραπεία. Επειδή ήταν αρκετούς μήνες εκτός και θα χάσει ορισμένες προπονήσεις, ο Γιοβάνοβιτς δύσκολα θα ρισκάρει και όλα δείχνουν ότι ο Ολλανδός στόπερ, έστω και οριακά δεν προλαβαίνει το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Τελευταία Άρθρα

Related articles