...

Παναθηναϊκός: Tι γίνεται με τον Φεράρι

Η απόκτηση ενός αριστερού μπακ δεν αποκλείεται να μπει στο μεταγραφικό «κάδρο» του Παναθηναϊκού με φόντο το χειμερινό παζάρι.

Εφόσον οι «πράσινοι» ψαχτούν για έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τον Χουάνκαρ, μένει να φανεί κατά πόσον σκοπεύουν ή όχι να επανεξετάσουν την περίπτωση του Φράνκο Φεράρι.

Το «τριφύλλι» κινήθηκε για την απόκτηση του Αργεντινού αριστερού πλάγιου αμυντικού του Βόλου λίγο πριν απ΄το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ολοκληρώσει την μετακόμισή του στο Κορωπί.

«Αγκάθι» για το deal δεν αποτέλεσε το buy out των 350.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 29χρονου ποδοσφαιριστή.

Στη θεσσαλική ομάδα δεν είχαν σε εκείνο το τάιμινγκ στη διάθεση τους τα εύλογα χρονικά περιθώρια ούτως ώστε ψαχτούν για την εύρεση ενός ικανού αντικαταστάτη του Φεράρι και συν τοις άλλοις, δεν δελεάστηκαν από την περίπτωση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη που έριξε στο τραπέζι ο Παναθηναϊκός.

Έτσι ο Φεράρι συνέχισε «αμετάθετος» στο Βόλο και παραμένει ο μοναδικός καθαρόαιμος αριστερός μπακ στο ρόστερ των Θεσσαλών, χωρίς να΄χει χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής στα 9 ματς του φετινού πρωταθλήματος και στο ένα (κόντρα στον Πανσερραϊκό) για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Η ειδοποιός διαφορά συγκριτικά με το περασμένο καλοκαίρι και το «ζεστό» ενδιαφέρον που εκδήλωσε τότε ο Παναθηναϊκός, είναι πως στο Βόλο είναι πλέον κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna, τα βολιώτικα παιδιά κρατούν σταντ – μπάι τον «αντι – Φεράρι» τον οποίο έχουν ήδη εντοπίσει και θα ενεργοποιήσουν τη συμφωνία μαζί του αποκλειστικά και μόνο σε περίπτωση πώλησης του βασικού («βιονικού») αριστερού μπακ της θεσσαλικής ομάδας στο χειμερινό παζάρι.

Όσοι ενδιαφερόμενοι (για τον Φεράρι) προσέλθετε…

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.