Παναθηναϊκός: Tι γίνεται με Παλάσιος

Η εικόνα του στις προπονήσεις προβλημάτιζε και ας πήρε φανέλα βασικού στο ντέρμπι.

Όπως αναφέρει όμως το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», ο Αργεντινός διαρκώς δουλεύει και δείχνει ότι ανεβαίνει.

Μπορεί φυσικά να βοήθησαν και τα τετ α τετ με τον Γιοβάνοβιτς. Συγκεκριμένα παρουσιάζεται αλλιώτικος.

Παίρνει φάσεις πάνω του, παλεύει για κάθε μπάλα και έχει διάθεση. Άντε να τον δούμε και στα επίσημα να τα κάνει.

Λίγα λόγια για τον Παλάσιος

Το όνειρο για την Ευρώπη πάντοτε το είχε. Ήθελε να βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει το βήμα και να φύγει από την πατρίδα του διεκδικώντας όσα περισσότερα θα μπορούσε να του φέρει η καριέρα του και οι δυνατότητές του.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ξέρει ότι … ακόμα χρωστάει πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν είναι ότι άφησε άπαντες ικανοποιημένους σε Νιούελς και Ιντεπεντιέντε. Από το 2019 και μετά δεν έφτασε στο επίπεδο των όσων μπορεί πραγματικά να προσφέρει.

Έχει παραδεχθεί πως το πρώτο του πέρασμα από την Ιντεπεντιέντε μέχρι να φύγει δανεικός ήταν πολύ σύντομο, μόλις λίγων μηνών, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να προσαρμοστεί, κατάφερε να… συνέλθει μέσω της Νιούελς, όπου όταν έφτασε βρισκόταν σε σημείο να θέλει να γυρίσει οριστικά σελίδα, όντας απογοητευμένος.

Παρέμεινε στην πατρίδα του έπειτα από τον τρόπο με τον οποίο τον χειρίστηκε ο Φαλκιόνι, όμως, τελικά η στιγμή που περίμενε για την Ευρώπη έφτασε το καλοκαίρι του 2021.

«Αν ερχόταν κάτι από το εξωτερικό θα το αποδεχόμουν, ήθελα να γίνει κάτι… Από τη στιγμή που αποφάσισα να συνεχίσω στην Αργεντινή η Ιντεπεντιέντε ήταν η επιλογή μου για να καταφέρω να διορθώσω τον κακό πρώτο καιρό στην ομάδα» είχε πει σε συνέντευξή του, για να προσθέσει πως:

«Όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν είναι καλά πνευματικά και δεν αισθάνεται καλά, είναι λογικό να μην μπορεί να παίξει βάσει των πραγματικών του δυνατοτήτων. Μου είχε κάνει καλό τότε που έφυγα από την Ιντεπεντιέντε σε ένα σημείο που ήθελα ν’ αλλάξω αέρα, να καθαρίσω το μυαλό μου…».

Στη δεύτερη θητεία του, είχε ξεκάθαρο στόχο. «Εκδίκηση για τους κακούς πρώτους μήνες» δήλωνε τότε. Και βρήκε ένα σύνολο στο οποίο ο κάθε ποδοσφαιριστής έδινε και τη ζωή του για τον συμπαίκτη του.

Αυτό του αρέσει. Αυτό τον εμπνέει. Σε αυτό ελπίζει και στο νέο κεφάλαιο στον Παναθηναϊκό. Γιατί κάπως έτσι βγάζει την πιο σωστή αντίδραση στο χορτάρι…

Τελευταία Άρθρα

Related articles