Παναθηναϊκός: Σενάριο-«βόμβα» με Ομπράντοβιτς, Γιαννακόπουλο και… DEAL

164

Παναθηναϊκός: Διοικητική «βόμβα» αναμένεται να σκάσει στον Παναθηναϊκό το αμέσως επόμενο διάστημα, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «Over FM».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με πανίσχυρο επιχειρηματία, του οποίου το επίθετο είναι δισύλλαβο, ούτως ώστε οι δυο τους να οδηγήσουν ξανά τον «Εξάστερο» στον δρόμο των επιτυχιών.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά… «σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal ο Παναθηναϊκός γίνεται πανίσχυρος και θα μπορέσει να δημιουργήσει βάσεις για νέα… δυναστεία. Με αυτόν συμπαίκτη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να χτυπήσει την πόρτα όποιου παίκτη κι όποιου προπονητή θέλει, αλλά είναι βέβαιο ότι θα το κάνει με φειδώ, επιζητώντας τη διάρκεια κι όχι ένα… πυροτέχνημα».

Τέλος, τονίστηκε ότι τα σχέδια του «DPG» είναι μεγαλεπήβολα, η παραμονή του Μάριο Χεζόνια είναι αυτοσκοπός, ενώ όνειρο του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι να δει και πάλι τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην άκρη του «πράσινου» πάγκου.