Παναθηναϊκός: Ραγδαίες εξελίξεις με Κουρμπέλη

Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός είδε τον Κουρμπέλη να αγωνίζεται ήταν 12/12! Του περασμένου έτους, παρακαλώ.

Στον επόμενο αγώνα στην Τούμπα για την Super League 1 δεν αγωνίστηκε θεωρητικά για να προφυλαχθεί και το νέο χρόνο να επέστρεφε δριμύτερος. Εννέα μήνες μετά ακόμη «άφαντος».

Και βάσει της πληροφόρησης που μας έρχεται από το Κορωπί θα αργήσουμε τουλάχιστον ένα μήνα να καμαρώσουμε τον Δημήτρη Κουρμπέλη με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Όλα πήγαν λάθος. Ανάποδα.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», η λάθος γνωμάτευση, η εκτίμηση της αποθεραπείας, το ταξίδι στο Μόναχο στον specialist γιατρό, η εξτρά βοήθεια που τελικώς γύρισε μπούμερανγκ, φθάνοντας στην ανασφάλεια του σήμερα με τον captain του «τριφυλλιού» να ΄χει βαρεθεί το καθημερινό δρομολόγιο Χαλάνδρι-Κορωπί δίχως αντίκρισμα.

Το μισάωρο που «ίδρωσε» στο φιλικό με την Β’ ομάδα δυστυχώς δεν είχε την ανάλογη αποτελεσματικότητα/πρόοδο με τον Κουρμπέλη πλέον να ΄ναι ξανά στα πιτς, με ειδικό πρόγραμμα διαχείρισης και ατομική επιτήρηση και (το χειρότερο) δίχως σαφή ημερομηνία επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ψυχολογία του έχει πέσει στα Τάρταρα, την ίδια στιγμή που το συμβόλαιό του μπαίνει στην τελική του φάση (σ.σ.: λήγει το 2023) με τον ίδιο να αισθάνεται ανήμπορος για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, έχοντας χάσει κάθε αγωνιστικό εφόδιο τους τελευταίους 9 μήνες!

Τον επόμενο Νοέμβριο ο Κουρμπέλης θα γιορτάσει τα 28α γενέθλιά του που σε καμία περίπτωση δεν έχουν σχέση με το… χθες όντας βασικός στην Εθνική Ελλάδας και το απόλυτο σημείο αναφοράς στον Παναθηναϊκό.

Το credit που πήρε από την διοίκηση που τον όρισε ανάμεσα στους 4 αρχηγούς για την φετινή χρονιά σίγουρα δεν μπορεί να κλείσει την ψυχολογική και μη πληγή που ΄χει ανοίξει στον Κουρμπέλη η περιπέτεια του τραυματισμού του. Το ταξίδι της επιστροφής έχει ακόμη δρόμο…

Τελευταία Άρθρα

Related articles