...

Παναθηναϊκός: Πιο κοντά από ποτέ ο Γιόβιτς!

Οι «πράσινοι» είχαν πάρει σε πρώτη φάση την απόφαση να ρισκάρουν με τον Στέφαν Γιόβιτς και όπως φαίνεται η μεταγραφή του Σέρβου αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Λίγο πριν από την αναχώρηση των «πρασίνων» για το Μιλάνο ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι για την 15η αγωνιστική της EuroLeague, o Δημήτρης Πρίφτης ναι μεν είχε πει ότι «Γιόβιτς δεν είναι ακόμα έτοιμος σε αγωνιστική κατάσταση άρα θα πρέπει να τα λάβουμε όλα υπόψιν μας» ωστόσο δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της απόκτησής του.

Σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, όχι μόνο υπάρχει επαφή μεταξύ Παναθηναϊκού και Γιόβιτς αλλά οι δύο πλευρές είναι και πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ανταλλαγής συμβολαίων.

Ο Σέρβος γκαρντ αναμένεται να είναι σε θέση να ξεκινήσει προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς από το τέλος του χρόνου και στις αρχές του 2022 θα είναι απολύτως έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη νέα του ομάδα. Σύμφωνα και με πληροφορίες από τη Σερβία, ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ οι συζητήσεις που γίνονται μεταξύ των δύο πλευρών αφορούν για συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με την οψιόν της ανανέωσης για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Από τη στιγμή που και ο ίδιος ο Πρίφτης θεωρεί ότι είναι ο παίκτης που έχει τα χαρακτηριστικά που λείπουν αυτή τη στιγμή από τον Παναθηναϊκό, ναι μεν διατηρεί τις επιφυλάξεις του, αλλά από την άλλη η έλλειψη ποιοτικών point guards στην αγορά οι οποίοι να πληρούν τις προϋποθέσεις που θέλουν οι «πράσινοι», δεν του δίνουν και το δικαίωμα των πολλών επιλογών. Ακόμα και στην περίπτωση της απόκτησης του Γιόβιτς, ο Κέντρικ Πέρι αναμένεται να συνεχίσει στο ρόστερ της ομάδας και εκείνος που δεν θα υπολογίζεται (αν και στην ουσία ήδη δεν υπολογίζεται καθώς έχει τεθεί εκτός rotation) είναι ο Τζεχάιβ Φλόιντ.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.