Παναθηναϊκός: Πάει για Κώστα Αντετοκούνμπο!

Η Φενέρ ήταν κοντά στον Κώστα Αντετοκούνμπο παρέχοντας εγγυημένα λεπτά συμμετοχής, όμως ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για την περίπτωση του.

Το ελληνικό διαβατήριο, η αθλητικότητα και το παιχνίδι πάνω στο στεφάνι του Κώστα Αντετοκούνμπο έχουν βάλει σε έντονες σκέψεις τον Παναθηναϊκό χωρίς πάντως μέχρι τώρα να έχει κάνει κάτι περισσότερο από το ενδιαφέρον που εκδήλωσε σήμερα.

Η υπόθεση είναι ανοιχτή με τη Φενέρ να έχει σαφές προβάδισμα από χθες καθώς κατέθεσε και καλή οικονομική πρόταση, αλλά έχει και ένα επιπλέον αβαντάζ: Τον εγγυημένο χρόνο συμμετοχής που παρέχει λόγω των τραυματισμών.

Δεδομένης της απουσίας του Μότλεϊ, ο Κώστας Αντετοκούνμπο μπορεί να πάρει μίνιμουμ 20 λεπτά συμμετοχής, ενώ εξυπακούεται πως στον Παναθηναϊκό δεν παρέχεται τέτοιου είδους εγγύηση. Ωστόσο το πλάνο του Παναθηναϊκού είναι δεδομένα περισσότερο μακροπρόθεσμο και εγγυημένο για την εξέλιξη του αθλητή.

Αναμένονται πάντως εξελίξεις άμεσα καθώς όπως μετέδωσε από χθες βράδυ το SDNA στην εκπομπή Magic Euroleague είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση ψηλού.

Τελευταία Άρθρα

Related articles