Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός σήμερα live streaming

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός σήμερα live streaming: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην έδρα του (19:30), για την 22ης αγωνιστική της Super League 1. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, αφού αρχικά ο Ολυμπιακός θέλει το αήττητο και το «τριφύλλι» ψάχνει να εδραιώσει τη θέση του για την Ευρώπη.

Φυσικά υπάρχει και η ψυχολογική πλευρά του ντέρμπι, αφού όποια ομάδα νικήσει θα πάρει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, μπορεί να το κάνει από το NOVASPORTS 1HD.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός σήμερα live streaming

Επίσης, πιθανότατα θα μπορέσετε να δείτε ζωντανά τον αγώνα μέσω αυτών των links για live streaming:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι είπε ο Μαρτίνς για Παναθηναϊκό

Για το πόσο βελτιωμένο περιμένει τον Παναθηναϊκό:

“Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς, είναι η ομάδα που έχει καταφέρει να κάνει τις περισσότερες επιτυχίες, τις περισσότερες νίκες. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι μια ομάδα πολύ δυνατή.

Θα είμαστε προετοιμασμένοι, θα είμαστε καλά έτοιμοι και σίγουροι πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

ÊÕÐÅËËÏ 2020-2021 / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ – ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÃÉÙÑÃÏÓ ÄÅÑÂÉÓÇÓ / EUROKINISSI)

Τα ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερα γιατί κρίνονται από τις λεπτομέρειες και πάρα πολλές φορές εξαρτάσαι από τον ίδιο σου τον εαυτό. Για αυτό λοιπόν μπορούμε να πούμε πως η ομάδα μας θα παρουσιαστεί δυνατή και θα το κάνει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο”.

Για το αν θέλει τη νίκη για να την κάνει δώρο στον κόσμο που δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο:

“Πάντα και απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, όχι μόνο στα ντέρμπι, αλλά όλα μας τα παιχνίδια είναι αφιερωμένα στους φιλάθλους μας.

Ξέρουμε ότι η φυσική τους παρουσία μπορεί να μην είναι δυνατή αυτή τη στιγμή όμως είναι πάντα δίπλα μας. Η ψυχή τους είναι πάντα μαζί μας και έχουμε τη στήριξη τους.

 Επομένως ακόμα και αν δεν τους βλέπουμε από κοντά όλα τα παιχνίδια είναι για εκείνους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, είτε είναι ντέρμπι, είτε άλλος αγώνας ο στόχος μας είναι η νίκη για να μπορούμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας”.

Για το αν πηγαίνει καλά η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού ή αν αντιμετωπίζει προβλήματα:

“Όλα πάνε φυσιολογικά, πάρα πολύ ομαλά. Άλλοι κάνουν αποκατάσταση από την προηγούμενη αναμέτρηση, άλλοι κάνουν απλά προετοιμασία της τακτικής αλλά και της φυσικής τους κατάστασης για να τελειοποιήσουν τους δείκτες τους.

Είμαστε λοιπόν πάρα πολύ καλά, πλήρεις, δυνατοί, εκτός από την περίπτωση του Αβραάμ (Παπαδόπουλου) που όλοι γνωρίζουμε τι έχει συμβεί και είναι ένας τραυματισμός που κρατάει λίγο περισσότερο από τους συνηθισμένους”.

Τελευταία Άρθρα

Related articles