Παναθηναϊκός: Oι εξελίξεις με γκαρντ και Ουόλτον!

Ο Γιώργος Βόβορας αναφέρθηκε στους τομείς που έδειξε βελτίωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λάρισα, ενώ ξεκαθάρισε πως εξετάζει περιπτώσεις για playmaker χωρίς να έχει καταλήξει σε κάποιον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βόβορας στη συνέντευξη Τύπου μετά το Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Λάρισα:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι από εμάς, βγάλαμε ενέργεια και διάθεση. Είναι σημαντικό ότι είχαμε 17 επιθετικά ριμπάουντ. Μέσα από καλή άμυνα προσπαθήσαμε να τρέξουμε. Θέλω να κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία και να χρησιμοποιήσουμε την αθλητικότητα και το μέγεθος που έχουμε. Ήταν σημαντικό να κλείσουμε έτσι ένα καλό παιχνίδι πριν το Πάσχα. Θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούν τα παιδιά, ήταν μια δύσκολη περίοδος σωματικά και πνευματικά. Θα δουλέψουμε, έχουμε μια περίοδο μπροστά μας που είναι πολύ σημαντική, πρέπει να ετοιμαστούμε και να δουλέψουμε σκληρά, για να παρουσιαστούμε στα πλέι οφ με την εικόνα που θέλουμε».

Για αυτά που θα ήθελε να αλλάξει στον Παναθηναϊκό, παρά τις απουσίες: «Η προσπάθειά μας αρχικά ήταν στο ψυχολογικό κομμάτι. Είμαι χρόνια στον Παναθηναϊκό, ξέρω πόσο πιεσμένη ήταν η ομάδα. Αυτό προσπαθήσαμε να αλλάξουμε και ο τρόπος ήταν με ενέργεια μέσα στο γήπεδο και στις δύο πλευρές. Η προσαρμογή ήταν προς αυτό το κομμάτι».

Για την ενίσχυση στη θέση του πλέι μέικερ: «Κοιτάμε την αγορά. Είναι δύσκολες ακόμα και οι προπονήσεις, δεν έχουμε γκαρντ. Είναι δύσκολη η αγορά αυτή την περίοδο, το γνωρίζουμε. Αν βρούμε κάτι πολύ καλό θα το εξετάσουμε. Έχουμε και τους τραυματίες, περιμένουμε να δούμε την πορεία τους και θα πάρουμε τις ανάλογες αποφάσεις».

Για τη θέλησή του να «τρέξει» ο Παναθηναϊκός: «Έχουμε μια αθλητική ομάδα. Αν βγάλει καλή άμυνα, ειδικά στην έδρα μας, έχει το προσόν της αθλητικότητας των ψηλών. Αυτό μπορεί να σου δώσει καλές καταστάσεις στην επίθεση».

Για τον Ντέρικ Ουόλτον: «Είναι λίγοι οι διαθέσιμοι παίκτες. Ο παίκτης έχει προταθεί, μέχρι εκεί. Έχει προταθεί. Κοιτάμε την αγορά, αλλά δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση».

Τελευταία Άρθρα

Related articles