Παναθηναϊκός: O παίκτης που λείπει, έρχεται, και θα νίκαγε την Εφές!

Η χαμένη βολή του Οκάρο και η λάθος επιλογή του Έβανς στην τελευταία άμυνα, ήταν αρκετά για να χάσει ο Παναθηναϊκός ένα δικό του παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη. Βέβαια, οι «πράσινοι» απώλεσαν αρκετές φορές την ευκαιρία να δώσουν νωρίτερα το τελειωτικό χτύπημα στην Εφές.

Με την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση του Καββαδά, το κενό του Γιώργου Παπαγιάννη σε ένα σημαντικό βαθμό καλύφθηκε. Αυτός που έλειψε περισσότερο ήταν ο Στέφαν Γιόβιτς.

Όπως αναφέρει πράσινο μέσο, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές στο παρκέ, το πόσο ανάγκη είχε ο Παναθηναϊκός ένα παίκτη να κουνήσει τη «μπαγκέτα».

Ας αναφέρουμε και μερικά παραδείγματα, τα οποία ανέδειξαν την έλλειψη οργανωτή. Τρεις φορές στο τρίτο δεκάλεπτο οι «πράσινοι» έχασαν την μπάλα, πριν καν περάσουν το κέντρο. Επίσης τρεις φορές το «τριφύλλι» έτρεξε με αριθμητικό πλεονέκτημα για τον αιφνιδιασμό, αλλά η τελική πάσα δεν ήταν καλή και τελικά η επίθεση δεν βγήκε ποτέ. Ακόμη και στο πως περνούσε η μπάλα στο ποστ, οι παίκτες του «Εξάστερου» είχαν θέματα. Η έλευση του Γιόβιτς μπορεί να αλλάξει σημαντικά όσα ενδεικτικά αναφέρουμε παραπάνω. Και η στιγμή που θα τον δούμε να πατά παρκέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν αργεί…

Τελευταία Άρθρα

Related articles