Παναθηναϊκός: O Γιόβιτς, ο Φράνκαμπ και η μεταγραφή αθλητικού ψηλού!

Ο Παναθηναϊκός έχει τα μάτια του ανοιχτά στην αγορά για μεταγραφή, ειδικά από τις ομάδες της Ρωσίας που χάνουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλον.

Κάπως έτσι ήρθε στο προσκήνιο και το όνομα του Κόνερ Φράνκαμπ της Ζενίτ. Μια περίπτωση, όμως, που μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί βάσει των οικονομικών δεδομένων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Πρίφτης ιδανικά θα ήθελε να πάει στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Στέφαν Γιόβιτς. Κι αυτό γιατί εφόσον ο Σέρβος είναι υγιής, τότε θεωρείται από τον προπονητή του ακριβώς αυτό που έχει ανάγκη στη θέση “1” η ομάδα.

Οι δεύτερες σκέψεις που υπάρχουν, αφορούν φυσικά το αν ο Γιόβιτς θα προλάβει να είναι προπονημένος (πολύ σημαντικό) και έτοιμος όταν θα έρθουν τα κρίσιμα. Εξ ου και η ενασχόληση στο φιλολογικό έστω επίπεδο με περιπτώσεις τύπου Φράνκαμπ.

Πάντως, ακόμα και να μην παρθεί άλλο γκαρντ και ο Γιόβιτς μπει κανονικά με την ομάδα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχει γενικώς ενίσχυση. Ήδη προτείνονται κάποιοι αθλητικοί ψηλοί στην ΚΑΕ, την ίδια ώρα που ο Έβανς χάνει όλο και περισσότερο έδαφος.

Τελευταία Άρθρα

Related articles