Παναθηναϊκός: Καρλίτος ή Μακέντα τέλος από Γενάρη

Μπορεί το βράδυ της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός να ήταν συνολικά καλύτερος από τον Άρη, ωστόσο πλήρωσε για μια ακόμη φορά το «γρήγορο» γκολ από σερί αμυντικά λάθη και την κλάση των Μπερτόγλιο – Καμαρά.

Παράλληλα, οι πράσινοι πλήρωσαν την αδυναμία τους να βρουν πολλές καθαρές ευκαιρίες. Αν θα πληρώσουν και πόσο θα πληρώσουν την μην απόκτηση γκολτζή φορ επειδή δεν κατάφεραν να βρουν αξιοπρόσεκτη προσφορά σε έναν εκ των Καρλίτος/Μακέντα, θα φανεί σε πρώτη φάση μέχρι τον Ιανουάριο και τα χειμερινά ψώνια.

Καρλίτος ή Μακέντα τέλος από Γενάρη

Το μόνο που μένει να φανεί τις προσεχείς αγωνιστικές είναι το εάν η ομάδα θα πληρώσει τη μη μεταγραφή ενός επιθετικού, αλλά και την έγκαιρη αποδέσμευση ενός εκτός των Μακέντα και Καρλίτος. Εξάλλου, είναι πολυτέλεια να βλέπουμε τον Ιταλό φορ να μπαίνει απλώς για να… κλείσει τα ματς και είναι δεδομένο πως περισσότερο κακό του κάνει όλο αυτό, παρά καλό.

Ο μόνος λόγος για να ελπίζουν στο Τριφύλλι έχει ονοματεπώνυμο. Ο Φώτης Ιωαννίδης ήρθε από το πουθενά για να μείνει και να καθιερωθεί στην ομάδα, ωστόσο δεν θα μπορέσει από μόνος του να κάνει τη διαφορά. Κάτι που φάνηκε και κόντρα στον Άρη, όπου κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες και δημιούργησε για τον εαυτό του τις 4 από τις 5 καλές ευκαιρίες που έκανε το σύνολο του Γιοβάνοβιτς.

Τελευταία Άρθρα

Related articles