...

Παναθηναϊκός: Κάνει πίσω για Στρέλνιεκς, πάει για “βόμβα”

Ανατροπή δεδομένων στον Παναθηναϊκό! Την ώρα που η υπόθεση του Γιάνις Στρέλνιεκς έφτανε σε σημείο… οριστικού deal, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να αλλάξουν γνώμη και να ψάξουν κάτι διαφορετικό και πιο… δυνατό!

Ο Λετονός ήταν ο εκλεκτός του Αργύρη Πεδουλάκη και οι δύο πλευρές ήταν μία ανάσα από την τελική συμφωνία. Μάλιστα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας τα είχαν βρει με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού σε σημαντικές λεπτομέρειες και όλα έδειχναν πως η επίσημη ανακοίνωση δεν θα αργούσε.

Οι πληροφορίες του sdna, αναφέρουν πάντως πως όλα άλλαξαν το τελευταίο διήμερο. Οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» έγιναν πιο… διστακτικοί στο να ολοκληρώσουν με επιτυχία την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς επέλεξαν να κινηθούν σε διαφορετική κατεύθυνση και να κυνηγήσουν κάτι πιο… δυνατό!

Εκτιμάται μάλιστα πως ο Παναθηναϊκός πάγωσε τις διαπραγματεύσεις ακριβώς πριν δώσει οριστικά τα χέρια με τον Στρέλνιεκς, ο οποίος άρεσε πολύ στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου. Όμως, στην πορεία διαπιστώθηκε πως τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να δαπανηθούν για κάτι καλύτερο στην συγκεκριμένη θέση.

Έτσι, η ανατροπή δεδομένων είναι… γεγονός και ο Στρέλνιεκς απομακρύνεται από τον ΟΑΚΑ, την ώρα που υπάρχουν ήδη επαφές για τον παίκτη που θα έρθει για να συμπληρώσει σε πρώτη φάση τους Καλάθη, Ράις και Παππά στην περιφέρεια.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.