Παναθηναϊκός: H υπέρβαση για τον γκαρντ και ο προβληματισμός

Ούτε απέναντι στην Βιλερμπάν είδαμε τον Γιόγκι Φέρελ να κάνει ένα βήμα μπροστά, παρότι είναι εμφανές ότι πρόκειται για παίκτη με μεγάλη ποιότητα και υψηλή τεχνική. Ο Αμερικανός γκαρντ φαίνεται πως δυσκολεύεται από τις πιεστικές άμυνες της Euroleague, στις οποίες κυριαρχεί η σωματική επαφή. Σε αντίθεση, δηλαδή, με όσα ήξερε τόσο χρόνια στον κόσμο του NBA.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο prasinostypos, είναι προφανές ότι ο 28χρονος γκαρντ καλείται να βελτιώσει την εικόνα του, μιας και γι’ αυτό έκανε οικονομικά την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, αυτή η πρόοδος ίσως περνάει μέσα και από την Basket League. Τι ακριβώς εννοούμε; Ότι ο Αμερικανός θα ήταν καλό να μπει στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος, έτσι ώστε να αποκτήσει ρυθμό και να προσαρμοστεί γρηγορότερα στις συνθήκες του μπάσκετ που παίζεται στην Ευρώπη.

Εκεί, φυσικά, θα κληθεί ο Δημήτρης Πρίφτης να λάβει μία δύσκολη απόφαση. Ποιος εκ των Πέρι, Μέικον, Νέντοβιτς θα μείνει εκτός. Αν και φαντάζει απίθανο ο Ντάριλ Μέικον να κοπεί, από τη στιγμή που είναι σταθερά ο πιο «καυτός» περιφερειακός του Παναθηναϊκού.

Τελευταία Άρθρα

Related articles