Παναθηναϊκός: H πρώτη μεταγραφή μετά την φυγή Μήτογλου (vid)

Τα μαντάτα που φτάνουν από την υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου δεν είναι καλά και ο Παναθηναϊκός αρχίζει και εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ.

Βεβαίως για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, ο Χουγκάζ δεν είναι…αντί-Μήτογλου. Ακόμα δεν είναι έτοιμος γι’ αυτό το επίπεδο αλλά πρόκειται για μια κίνηση που αν τελεσφορήσει θα είναι καλή επένδυση για το μέλλον. Παράλληλα, πιθανή απώλεια του Μήτογλου προφανώς και μειώνει τον αριθμό των Ελλήνων. Κι αυτό ο Παναθηναϊκός πρέπει να το καλύψει.

Βέβαια με τον Χουγκάζ ο Παναθηναϊκός «θωρακίζει» κάπως το μέλλον του με έναν γηγενή που έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα. Και που έχει την προοπτική της εξέλιξης. Το σίγουρο είναι ότι σε πρώτη φάση θα θωρακιστεί η θέση με ένα ξένο παίκτη και με τον Χουγκάζ να παίρνει τις απαραίτητες πρώτες εμπειρίες από το υψηλό επίπεδο. Ικανότητες και ταλέντο, διαθέτει. Όπως έδειξε… δε μασάει κι έχει και θράσος. Δουλευταράς είναι οπότε δεν είναι απίθανο να συμβεί το εξής: Να μην είναι άμεσα ο αντι-Μήτογλου αλλά στο μέλλον να φτάσει στο ανώτερο επίπεδο.

Το καλοκαίρι αυτό είναι πολύ κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό. Αλλά και «δύσκολο» κάτι που προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου ο Τάκης Τριαντόπουλος.

Οι «πράσινοι» καλούνται να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις, ακόμα και πάνω από τις (δεδομένα συγκεκριμένες) οικονομικές τους δυνατότητες. Και ταυτόχρονα να εκπονήσουν ένα πλάνο που θα τους διατηρεί οικονομικά υγιείς κι αυτάρκεις αλλά θα δίνει κι ελπίδα στο μέλλον. Κι αυτό δεν είναι κάτι εύκολο. Αλλά ούτε κι ακατόρθωτο.

Τελευταία Άρθρα

Related articles