Παναθηναϊκός: Επιδιώκει το “μπαμ” με τον Ανίτα!

O Φουρνόν Ανίτα είναι μία εξαιρετική, αλλά και συνάμα πολύ δύσκολη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό. Ο 30χρονος μεσοαμυντικός είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας, αλλά έχει υψηλό κασέ και εκπροσωπείται από τον ιδιόρρυθμό και απρόβλεπτο Μίνο Ραϊόλα.

Βέβαια, για να ασχοληθεί επίσημα ο Παναθηναϊκός με τον Ανίτα, προηγουμένως ο ποδοσφαιριστής πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του με τη Λιντς. Η ιστοσελίδα “footballinsider247.com” ισχυρίζεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της, ο Ολλανδός χαφ θα αποδεσμευτεί στη διάρκεια της εβδομάδας.

 

Μία “πηγή” από τη Λιντς ανέφερε στην ιστοσελίδα ότι η διοίκηση και ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα θα επιτύχουν σύντομα συμφωνία για τη διακοπή της συνεργασίας τους, η οποία θα έληγε κανονικά τον Ιούνιο του 2020.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ανίτα έχει προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, έχοντας πάρει και την άδεια της Λιντς. Ο Ανίτα φέρεται να περιμένει την ελευθέρας του, για να ταξιδέψει στην Αθήνα για τα περαιτέρω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το Τριφύλλι τηρείται σιγή για το ζήτημα. Επιβεβαιώνεται ότι ο Ανίτα συγκαταλέγεται στη short-list του Νίκου Νταμπίζα για τη μεσαία γραμμή, αλλά δεν παρέχεται άλλη διευκρίνιση.

Στο μεταξύ, αντίστοιχα είναι τα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων της Καλαβρίας για τον Μάρκους Ροντέν. Σύμφωνα με τις αναφορές, το μέλλον του 28χρονου Σουηδού κεντρικού χαφ βρίσκεται στην Ελλάδα, λόγω του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού. Ο Ροντέν θεωρείται κλεισμένος από το Τριφύλλι, αλλά οι “πράσινοι” ψάχνουν κάτι καλύτερο από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Κροτόνε.

Τελευταία Άρθρα

Related articles