Παναθηναϊκός: Έκανε την πρώτη επαφή με αυτόν τον γκαρντ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση γκαρντ, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση στην αγορά, με βάση πάντα τα περιορισμένα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν στην ΚΑΕ.

Ένα όνομα το οποίο βρίσκεται εδώ και καιρό στα «ραντάρ» του συλλόγου, είναι εκείνο του Γιόβιτς. Μάλιστα όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες, ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει υπάρξει ήδη η πρώτη επαφή! Χωρίς ακόμα να έχει περάσει η διαπραγμάτευση σε κάποιο προχωρημένο στάδιο.

Διαβάστε επίσης: Tι γίνεται με τον Πέρι

Η αλήθεια είναι ότι τα χαρακτηριστικά του Σέρβου είναι αυτά ακριβώς που ψάχνουν στην ομάδα. Ψηλό γκαρντ σχεδόν στα 2 μέτρα (1.98), με την πάσα να είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται στην επίθεση, ενώ έχει και εμπειρία στο τοπ επίπεδο της Euroleague.

Ο μεγάλος προβληματισμός που υπάρχει για την περίπτωσή του, σχετίζεται με τον τραυματισμό του. Ο Γιόβιτς αναρρώνει από το πρόβλημα που είχε αποκομίσει στο Προολυμπιακό τουρνουά με την Σερβία και διαθέσιμος θα είναι από τον Νοέμβριο και μετά. Στον Παναθηναϊκό δεν είναι βέβαιο ότι μπορούν να περιμένουν μέχρι τότε. Την ίδια στιγμή, τα μάτια του «Εξάστερου» είναι ανοιχτά και προς το NBA, για τα κοψίματα που θα γίνουν εκεί τις επόμενες εβδομάδες.

Τελευταία Άρθρα

Related articles