Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Μπουζούκη και θέμα με Ινσούα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα του ρόστερ του πριν προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει κάνει πρόταση σε πέντε παίκτες προκειμένου να τους δέσει με νέο συμβόλαιο. Αυτοί είναι οι Γιάννης Μπουζούκης,Εμάνουελ Ινσούα, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Φάνης Μαυρομμάτης και Βαγγέλης Θεοχάρης.

Μπορεί ακόμα να μην έχουν δοθεί οριστικές απαντήσεις, αλλά υπάρχουν πληροφορίες για το τι αναμένεται να γίνει. Στις περιπτώσεις των δυο, o πρώτος προκύπτει ότι υπάρχει διαφορά και σε πρώτη φάση δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό. Θα γίνει νέα κουβέντα ανάμεσα στις δυο πλευρές προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Και στις δυο περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές είναι θετικοί να μείνουν.

 

Αντίθετα, στις περιπτώσεις των Εμμανουηλίδη, Μαυρομμάτη και Θεοχάρη ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να λάβει θετικές απαντήσεις. Μόλις ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με το περσινό ρόστερ, ο Γιώργος Δώνης θα έχει το ελεύθερο να κάνει μεταγραφές. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας είναι στενά και δεν πρόκειται να γίνουν υπερβολές. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει λίγες και ποιοτικές μεταγραφές προκειμένου να κάνει ακόμα καλύτερη σεζόν.

Τελευταία Άρθρα

Related articles