Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Χεζόνια!

400
Advertisement

Παναθηναϊκός: Τρεις βδομάδες έχουν περάσει, από τότε που ο Μάριο Χεζόνια έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Μια προσθήκη που ξεπέρασε τα στενά όρια της χώρας, αφού συγκαταλέγεται στις κορυφαίες μεταγραφές των τελευταίων ετών σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Ο «Super Mario» δείχνει να απολαμβάνει την παρουσία τους στους «πρασίνους», καθώς όπου σταθεί και όπου βρεθεί αναφέρεται στον Παναθηναϊκό, ανεβάζοντας συχνά στα social που διατηρεί ποσταρίσματα και φωτογραφίες, με την Παναθηναϊκή… τρέλα να ξεχειλίζει!

Ωραία όλα αυτά, όμως τί γίνεται με το μέλλον του Κροάτη γκαρντ -φόργουορντ; Τα σενάρια ήθελαν οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίζουν μετά το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Αλλωστε, οι απαιτήσεις του Χεζόνια σε οικονομικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο είναι άκρως υψηλές, με την ομάδα του Όντεντ Κάτας να φαίνεται πως δύσκολα μπορεί να τις καλύψει. Αυτό φάνηκε και από τις αποδόσεις που έδιναν οι στοιχηματικές της χώρας μας, αφού η παραμονή του στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν πλήρωνε στο 2.65, ενώ η αποχώρηση στο 1.45.

Πλέον όμως τα πράγματα δείχνουν πως έχουν αλλάξει. Κάτι οι εμφανίσεις του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, κάτι η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, αλλά και η «καψούρα» που δείχνει ο ίδιος για την ομάδα, φαίνεται πως έχουν γείρει την πλάστιγγα υπέρ της παραμονής!

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις θεωρούν πιο πιθανό ο Χεζόνια να παίξει στον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι Ευρωλίγκας 2021/22, προσφέροντας τη συγκεκριμένη αγορά στο 1.55, ενώ το αντίθετο σενάριο πληρώνει στο 2.35.

Advertisement