Πάμπλο Γκαρσία για Ολυμπιακό: «Δεν είναι πρώτοι επειδή το αξίζουν, αλλά…»

401

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στην εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε στα λάθη της ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τα συναισθήματά του: «Όταν δεν κερδίζεις θες το κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι οι λεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από τα παλικάρια, έχουν βελτιωθεί. Εμείς φταίμε για την βαθμολογική διαφορά, το επίπεδο με τον αντίπαλο είναι ίδιο. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Για τον στόχο της ομάδας: «Είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τα προηγούμενα ατομικά λάθη. Στο τελευταίο παιχνίδι βελτιωθήκαμε, όπως και πνευματικά, το δείξαμε και σήμερα. Στο πρώτο μέρος δεν παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο, λόγω και του ανέμου. Το δεύτερο ημίχρονο μας ανήκει.

Ο αντίπαλος δεν πάτησε στην εστία μας, μόνο στο γκολ. Σε εκείνη την φάση μπορούσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα. Ουσιαστικά η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου είναι η ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε . Το ποδόσφαιρο δεν μας δίνει πάντα αυτό που θέλουμε, θα του βρούμε με την δουλεία».

Για τη βαθμολογική διαφορά: «Αυτό που μας λείπει είναι ότι χάσαμε δύο βαθμούς. Σίγουρα δείξαμε ότι έχουμε ισάξιες ομάδες. Δεν είναι πρώτοι επειδή το αξίζουν, αλλά επειδή κάναμε αρκετά λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια. Η εμφάνιση μας ικανοποιεί».