Ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους οι τέσσερις Ελληνίδες στους νοκ-άουτ αγώνες του προκριματικού γύρου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Γυναικών, στην Βαρκελώνη (Ισπανία).
Η Νεφέλη Ροδοπούλου (ΛΞ Θεσσαλονίκης) απέκλεισε κατά σειρά την Αυστριακή Ελίζαμπεθ Πινγκέρα (15-10) και την Αμερικανίδα Φελίσιτι Σεμπάστιαν (15-11). Στην κρίσιμη αναμέτρηση για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό ηττήθηκε με 15-11 από την Ρουμάνα Αλεξάντρα Πρεντέσκου και κατέκτησε την 92η θέση.
Η Αριάδνη Νάσκαρη (ΑΟ Αρίστων Παιανίας) επικράτησε στην πρώτη αναμέτρηση με 15-12 κόντρα στην Βενεζολάνα Σκάρλι Μπαγιεστέρ, στη συνέχεια όμως ηττήθηκε από την Ιταλίδα Γκάια Καφόριο με 14-10 και κατέκτησε την 135η θέση.
Στον γύρο των 256 λύγισαν η Νικόλ Χατζησαράντου (ΑΟ Αρίστων Παιανίας) και η Ανδριάνα Θεοδωροπούλου (ΑΟ Αρίστων Παιανίας) που ηττήθηκαν από την Αλεξάντρα Άιχλερ (15-7) και τη Γαλλίδα Σολέν Εμπίμ (15-11) αντίστοιχα. Κατέκτησαν την 173η και την 221η θέση αντίστοιχα.