Ολυμπιακός: Στη λίστα ο Ρενέ για αριστερό μπακ

Στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρενέ της Φλαμένγκο αναφέρεται βραζιλιάνικο δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Torcedores» υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες επιθυμούν τον εξάμηνο δανεισμό του 29χρονου αριστερού μπακ, βάζοντας οψιόν στη συμφωνία με τη Φλαμένγκο.

Ωστόσο, οι Βραζιλιάνοι δεν συζητούν καν αυτό το ενδεχόμενο, αφού ο παίκτης από τον Ιούνιο θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος στην ομάδα της αρεσκείας του.
Επίσης, υπάρχουν αναφορές πως δύο ομάδες από την Τουρκία εξετάζουν την περίπτωση του παίκτη, χωρίς να αποκαλύπτεται η ταυτότητά τους.

«Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στον αριστερό μπακ Ρενέ της Φλαμένγκο. Το ενδιαφέρον του ελληνικού συλλόγου είναι για εξάμηνο δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, εφόσον ο παίκτης καλύψει κάποιους προκαθορισμένους στόχους. Ωστόσο, η Φλαμένγκο δέχεται να διαπραγματευτεί μόνο με οριστική λύση και δεν πρόκειται να μπει σε οποιαδήποτε άλλη διαδικασία συζήτησης», αναφέρει αρχικά το ρεπορτάζ και προσθέτει:
«Επίσης, ο παίκτης απασχολεί και δύο ομάδες από την Τουρκία. Το συμβόλαιό του λήγει το 2022 και έτσι ο Ρενέ μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος από τον Ιούνιο».

Τελευταία Άρθρα

Related articles