Ολυμπιακός: Σημαντική εξέλιξη με Μπελχαντά (vids)

168

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός που έχει λύσει το συμβόλαιο του με την Γαλατασαράι. Ο διεθνής άσος ακόμα δεν έχει βρει την χρυσή τομή, αναφορικά και με χρήματα που είχε να παίρνει βάση συμβολαίου του. Έχει προσφύγει στα δικαστήρια και περιμένει.

Εξέλιξη που μπορεί να καθυστερεί και την απόφαση του. Από την άλλη φέρεται να έχει αρκετές προτάσεις από άλλες ομάδες της Τουρκίας. Δεν είναι σίγουρο όμως πως μπορεί να του αποσπάσουν το ναι. Γιατί είναι και ο Ολυμπιακός. Που τον έχει προσεγγίσει με όλα τα όπλα του. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», έχει γίνει πρόταση στον Μπελχαντά. Με την οικονομική διαφορά να μην ήταν τόσο μεγάλη. Αλλά ήταν σημαντική για να οδηγήσει τις δύο πλευρές σε παζάρια.

Ξεκάθαρο είναι πως κανείς δεν βιάζεται. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να έχει αλλάξει κάτι. Οι συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίμα. Σενάρια από την Τουρκία επέμεναν και χθες πως ο Μπελχαντά δεν αποκλείεται να επιλέξει τον Ολυμπιακό. Γιατί δεν είναι μόνο το οικονομικό. Αλλά και όλες οι πληροφορίες που έχει πάρει για το κλαμπ αλλά και την ζωή στην Ελλάδα.

Πληροφορίες που πήρε από τον Ελ Αραμπί. Στο μεταξύ υπάρχει και το θέμα με τον Μάρτιν Λίνες. Τον 29χρονο δεξί μπακ που ετοιμάζεται να φύγει από την Γαλατασαράι, αφού λήγει το συμβόλαιο του. Ο Νορβηγός άσος έχει δεχτεί προτάσεις και από άλλες ομάδες. Φέρεται να αξιώνει ετήσιες απολαβές που να αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, από την μεριά τους προσφέρουν ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ. Κάπου εκεί έμειναν οι επαφές.

Νέα εξέλιξη δεν υπήρξε, τουλάχιστον με βάση αυτά που αναφέρουν στην Τουρκία. Αλλά είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με την περίπτωση του.