...

Ολυμπιακός: Πάει για colpo grosso με Ρουμπέν Βέζο στην άμυνα!

Ο Ολυμπιακός παραμένει ενεργός στη μεταγραφική αγορά σύμφωνα με τους Ισπανούς. Και όπως προκύπτει, εμφανίζεται να συζητάει με τη Λεβάντε για την περίπτωση του Ρουμπέν Βέζο. Του κεντρικού αμυντικού της Λεβάντε, ο οποίος μόνο άγνωστη περίπτωση δεν είναι για τους Ερυθρόλευκους.

Ο Βέζο εμφανίζεται να αποτελεί μία από τις λύσεις για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής των Πειραιωτών, ειδικά από τη στιγμή που ο Τζάκσον Πορόζο θα αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες ώρες. Μάλιστα από την Ισπανία προκύπτει η πληροφόρηση πώς οι συζητήσεις τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό γίνονται μέσω του εκπροσώπου του, Ζόρζε Μέντες.

Το συμβόλαιο του Βέζο με τη Λεβάντε ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται διατεθειμένος να πληρώσει ένα ποσό στην ισπανική ομάδα και να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή. Το όνομα του έμπειρου κεντρικού αμυντικού έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό.

Ενώ βρισκόταν και λίστα των Πέδρο Άλβες και Κάρλος Καρβαλιάλ για την ενίσχυση στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου. Εφόσον ισχύουν όσα προκύπτουν από την Ισπανία η περίπτωση του ενεργοποιείται. Και δεν αποκλείεται να προκύψουν οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Ο Βέζο είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός στη Λεβάντε. Φέτος έχει καταγράψει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την ισπανική ομάδα, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει συνολικά 165 φορές, έχοντας 3 γκολ και 6 ασίστ απολογισμό. Επίσης έχει αγωνιστεί στη Βαλένθια (84 ματς, 3 γκολ, 3 ασίστ), τη Γρανάδα (18 ματς) και τη Βιτόρια Σετούμπαλ (14 ματς, 1γκολ, 1ασίστ). Συνολικά έχει 180 παιχνίδια στη LaLiga.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.