Ολυμπιακός: Πάει για… all in σε σκόρερ – Επιμένει για αυτόν τον «μπομπέρ»!

Πριν λίγες μέρες ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Μάτζι, είχε αποκαλύψει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μάρκους Χάουαρντ της Μπασκόνια ώστε να αντικαταστήσει τον Κώστα Σλούκα στην περιφέρειά του, προσθέτοντας μια ξεκάθαρα ποιοτική λύση στα γκαρντ.

Το επόμενο διάστημα δεν αναφέρθηκε κάτι σε σχέση με τον παίκτη και τους Ερυθρόλευκους, ωστόσο το βράδυ (ώρα Ελλάδος) ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ζεράρ Σολέ, επανάφερε το εν λόγω θέμα στο προσκήνιο, μιλώντας για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τόνισε πως ο Ολυμπιακός ρώτησε την Μπασκόνια για τη διαθεσιμότητα του Αμερικανού «μπομπέρ» ώστε να γνωρίζει ποιο είναι το «status» και να μάθει αν μπορεί να κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο Ισπανός πάντως ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει buy-out στο συμβόλαιο του Χάουαρντ, που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, επισημαίνοντας παράλληλα πως οι Βάσκοι μπορούν να ζητήσουν όσα χρήματα επιθυμούν από οποιονδήποτε υποψήφιο «μνηστήρα» του παίκτη.

Τελευταία Άρθρα

Related articles