Ολυμπιακός: Οριστικές εξελίξεις με Βεζένκοφ!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει τον Σάσα Βεζένκοφ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Οι δύο πλευρές τις τελευταίες μέρες βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις και τελικά η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και το deal δεν χαλάει.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Γιώργο Σκινδήλια κατάφεραν να διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας τους ένα από τα καλύτερα «τεσσάρια» της Ευρώπης πριν καν βγει στην αγορά των free agents (το συμβόλαιό του τελείωνε το καλοκαίρι).

Τα δεδομένα της συμφωνίας

Η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει ουσιαστικά επέκταση της υπάρχουσας και περιλαμβάνει συνολικές αποδοχές ύψους περίπου 2.700.000 ευρώ για τρία χρόνια (αρχής γενομένης από τη φετινή σεζόν).

Φυσικά κάθε καλοκαίρι ορίστηκε συγκεκριμένο NBA out στην περίπτωση που προκύψει ομάδα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο 25χρονος φόργουορντ έχει στο μυαλό του το NBA και κάποια στιγμή θα ήθελε να ζήσει την εμπειρία.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού κατάφερε να κρατήσει ένα μοντέρνο φόργουορντ αφού το «stretch four» είναι σημαντικός παράγοντας στον τρόπο παιχνιδιού. Ο Βεζένκοβ με το «δολοφονικό» σουτ που διαθέτει μεγαλώνει το γήπεδο προς όφελος της ομάδας του.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αφενός ανταμείβει έναν παίκτη για την θεαματική του βελτίωση και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στην ομάδας και αφετέρου καταδεικνύει πόσο ικανοποιημένος είναι ο παίκτης από τις συνθήκες που επικρατούν.

Τελευταία Άρθρα

Related articles