...

Ολυμπιακός: Η μεταγραφή του Μπαρτζώκα έχει ήδη έρθει!

Με φόρα έχουν μπει οι Πειραιώτες στη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς αφενός έχουν κρατήσει έναν κορμό με πολλούς παίκτες από πέρσι, ενώ εκείνοι που ήρθαν (Γουόκαπ, Ντόρσεϊ, Φαλ) μπορούν να χαρακτηριστούν προσθήκες από το πάνω ράφι της Ευρώπης.

Ο Μπαρτζώκας φαίνεται ότι έχει αναθεωρήσει κάπως την αγωνιστική του ταυτότητα, καθώς η προσθήκη του Φαλ δείχνει ότι προσαρμόζεται ξανά στο ψηλό κορμί-θηρίο κάτω από τη ρακέτα, που σπάει την μπάλα προς τα έξω όταν είναι δύσκολο να τελειώσει τη φάση μόνος του. Όπως συμβαίνει και με τις περισσότερες ομάδες, δηλαδή, που θέλουν να μπουν φέτος στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Βέβαια ο προπονητής τού Ολυμπιακού ξεκάθαρα έχει βάλει τη σφραγίδα του στην ομάδα, καθώς έχει προσθέσει ταχύτητα και, σίγουρα, θα παίξει καλό μπάσκετ, δημιουργικό κ.λπ. Μόνο τυχαίος δεν μπορεί να είναι ο ενθουσιασμός που προκύπτει από τους οπαδούς για να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας – Στο Λιμάνι δεν αποκλείουν να εξαντληθούν, τελικά, τα 3.500 διαρκείας που έχει δώσει η ΚΑΕ.

Ο Παπανικολάου αποτελεί… νέα μεταγραφή

Φυσικά στον Ολυμπιακό ο μεγαλύτερος σύμμαχος θα είναι τα καλά αποτελέσματα, ειδικά στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Στο Λιμάνι τρίβουν τα χέρια τους για τον Κώστα Παπανικολάου, που δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση μετά την πολύμηνη παρουσία του και… αποτελεί νέα μεταγραφή για τους Πειραιώτες.

 

Ο φόργουορντ των ερυθρολεύκων μέτρησε με την Μπασκόνια 8 πόντους, ενώ με την ΑΕΚ σκόραρε 14 πόντους, δείχνοντας πως εκτός από… πιεστική άμυνα μπορεί να σκοράρει και να βοηθήσει στο επιθετικό σκέλος εξίσου πειστικά.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.