...

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Μαντί Καμαρά!

Ο Μαντί Καμαρά αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο, ενημέρωσε την εθνική του ομάδα, όμως, ο ομοσπονδιακός προπονητής του ζήτησε να μεταβεί στη Γουινέα κι αυτό προκάλεσε την αντίδραση του άσου του Ολυμπιακού.

Ο μέσος των Πειραιωτών με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και στους πόνους που νιώθει, όπως και στη συνομιλία με τον προπονητή του στην Εθνική Γουϊνέας Καμπά Ντιαβαρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Espace FM:

«Την προηγούμενη φορά είχα πάει στην Εθνική με πρόβλημα στον αστράγαλο. Δεν έχω αρνηθεί ποτέ κλήση στην Εθνική. Έχω πρόβλημα και πόνους στον ώμο και είμαστε περίπου έναν μήνα πριν το Κόπα Άφρικα. Την Κυριακή μίλησα με τον Καμπά Ντιαβαρά.

Του τηλεφώνησε και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Τον ενημερώσαμε. Είπε στον Καρεμπέ δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μάλιστα μου έστειλε και μήνυμα για ταχεία ανάρρωση. Μετά από μία ώρα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε «έλα στην Εθνική να δούμε τον τραυματισμό σου».

Του απάντησα πως «πραγματικά θέλετε να κάνω ένα τέτοιο ταξίδι για να έρθω εκεί λες και θα λυθεί το πρόβλημά μου από το αρμόδιο επιτελείο της Εθνικής». Στη συνέχεια του τόνισα πως «προτιμώ να μιλήσετε με την ομάδα μου διότι στο τέλος δεν αποφασίζω εγώ».

Την προηγούμενη φορά είχα πάει στην Εθνική με πρόβλημα στον αστράγαλο. Είμαι επαγγελματίας και υπάρχει και το Κόπα Άφρικα σε περίπου έναν μήνα. Νομίζω πως το πιο σωστό είναι να κάνω την αποκατάστασή μου στην ομάδα μου και να γίνω καλά.

Τραυματίστηκα στο τελευταίο ματς. Χτύπησα στον ώμο μου και μίλησα και με τον γιατρό της ομάδας γι’ αυτό. Δεν λέω ψέματα και δεν θα μπορούσα να πω ποτέ ψέματα για τον τραυματισμό μου στη χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Δεν μπορούν όμως να με βάζουν σε τέτοιες διαδικασίες».

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.