...

Ολυμπιακός: Έχει «λοκάρει» φορ από Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ολυμπιακός έχει λοκάρει το 9άρι της Ρεάλ Μαδρίτης για την κορυφή της επίθεσής του. Ο λόγος για τον Μαριάνο Ντίας. Η Βασίλισσα καλύπτει μέρος του συμβολαίου, μένει να πεισθεί ο παίκτης.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Τικίνιο και ο Ολυμπιακός και επίσημα πλέον δε συνεχίζουν μαζί, αφού ο Βραζιλιάνος γυρίζει στην πατρίδα του για χάρη της Μποταφόγκο.

Από κει και πέρα, ο Αχμέντ Χασάν αν και μπήκε στη λίστα για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, δύσκολα θα υπολογίζεται για το υπόλοιπο της χρονιάς, αν παραμείνει φυσικά.

Ήδη, η περυσινή του σεζόν με την Κόνιασπορ έχει θέσει τα θεμέλια για την επικείμενη μεταγραφή του μια και δεν υπάρχει… αύριο στην συνεργασία του με τους πρωταθλητές. Πού καταλήγουμε;

Πως ο Ολυμπιακός «καίγεται» για Νο9! Και μάλιστα ήδη έκανε την κίνησή του, ασχέτως που ΔΕΝ ολοκληρώθηκε. Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια» το όνομά που ΄χε λοκαριστεί ήταν του Μαριάνο Ντίας!

Του παίκτη που η Ρεάλ Μαδρίτης ενώ τον είχε στα τσικό της τον αγόρασε από την Λιόν με 20 μύρια τον Αύγουστο του 2018.

Τον ποδοσφαιριστή που ΄χει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και από πέρυσι έχει ενημερωθεί πως δεν λογίζεται στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι.

Που έγκειται το πρόβλημα; Φυσικά στο salary του μια και ο 29χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο 4 εκατ. ευρώ ΚΑΘΑΡΑ στην «βασίλισσα», η οποία φέρεται διατεθειμένη να καλύψει μέχρι και το 50% του τελευταίου έτους εν είδει αποζημίωσης, αλλά…

Ο Μαριάνο την τελευταία 4ετία έχει «ιδρώσει» 1.907 λεπτά σε όλους τους επίσημους αγώνες από τα 18.810 πιθανά. Κοινώς, 21 αγώνες από τους 2008 συνολικά της Ρεάλ, ήτοι 5 αγώνες ανά χρονιά!

Πάντως, για τα δεδομένα της Ελλάδας ο παίκτης είναι crack (σ.σ.: «αστέρι», όπως το λένε οι Ισπανοί) εξ ου και η επιμονή του Ολυμπιακού που και μέσω της εταιρείας του You First ασκεί πιέσεις για την ανατροπή!

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.