Ολυμπιακός: Αντίδραση Καραπαπά για Αταλάντα, Ελ Αραμπί και αποκλεισμό

Ο αποκλεισμός από την Αταλάντα έχει προκαλέσει «τσουνάμι» στα social media από τους φίλους του Ολυμπιακού που ασκούν έντονη κριτική στην ΠΑΕ.

Ο Κώστας Καραπαπάς με τοποθέτησή του απάντησε για όσα γράφονται από το βράδυ της Πέμπτης (24/2), τονίζοντας πως οι Ιταλοί ήταν το φαβορί, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι ο Ελ Αραμπί έμεινε στον πάγκο λέγοντας: «στον Ολυμπιακό αποφασίζει ο προπονητής ποιός παίζει και ποιός όχι».

Ο Κώστας Καραπαπάς

Αναλυτικά όσα έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Επειδή η κριτική είναι καλή αλλά η ισοπέδωση κάνει ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ σε όλους να ξεκαθαρίσουμε ότι η Αταλάντα ήταν το φαβορί στο ζευγάρι. Ότι η ομάδα μας πηγαίνει σκασμένη 2,5 χρόνια χωρίς ανάσα και λογικό είναι να μην είναι στα καλύτερα της. Αλλά κάπου να ξέρουμε και τι λεμε:

1. η Αταλάντα έχει μπάτζετ 400 εκατομμύρια και αγοράζουν το 48% της ομάδας μισό δισεκατομμύριο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τα μεγέθη και ότι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ χρειάζεται υπέρβαση για μια τέτοια πρόκριση. Την κάναμε και θα την ξανακάνουμε. Αλλά ΑΛΛΟ ΥΠΕΡΒΑΣΗ και άλλο αποτυχία να μην περάσεις αυτή την Αταλάντα.

2. Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ μένει στον ΠΑΓΚΟ καθαρά επειδή αυτό επιλέγει ο προπονητής. Επειδή δεν ξέρετε τι λέτε κάποιοι οι σχέσεις του Γουσέφ με το κλαμπ είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ και θα είναι και στο μέλλον. Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αποφασίζει ο προπονητής ποιός παίζει και ποιός όχι.

3. Το να λένε ορισμένοι «δε μας αρκεί το πρωτάθλημα με τους ανύπαρκτους αντιπάλους» είναι τουλάχιστον ακατανόητο για να μην πω τιποτα άλλο. Η ΑΕΚ έχει το ακριβότερο μπάτζετ της ιστορίας της και το διαφημίζει και ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 3 χρόνια επίσης το ακριβότερο μπάτζετ στην ιστορία του. Άρα δεν είναι «ανύπαρκτοι». ΑΚΟΜΑ Η ΕΠΟ όπως διαφημίζουν είναι δική τους, όλα δικά τους, πάμε κόντρα σε όλα και αν κάποιοι δε χαίρονται για το πρωτάθλημα, τότε δεν χρειάζεται να συζητάμε άλλο».

Τελευταία Άρθρα

Related articles