Ο Βαρούχας πήρε θέση για… Ολυμπιακό!

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στην “Αθλητική Κυριακή” τις επίμαχες φάσεις από τις αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός που σήκωσε την περισσότερη συζήτηση από τα ματς της Κυριακής.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας έκρινε πως όντως δεν υπάρχει πέναλτι για τον ΠΑΣ Γιάννινα σε χέρι του Εμβιλά στο 47′, ενώ συμφώνησε με τον διαιτητή Ευαγγέλου και τη φάση του 59′, δηλαδή το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση του ΠΑΣ.

Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας, ναι μεν η μπάλα χτυπά στο χέρι στήριξης του Ρέαμπτσιουκ, όμως ο παίκτης του Ολυμπιακού σηκώνει αντικανονικά το χέρι του με αποτέλεσμα η μπάλα να βρει στην παλάμη του. Όπως ανέλυσε, σε αυτή την περίπτωση υπάρχει παράβαση, αφού για να θεωρηθεί το χέρι σε φυσική θέση, θα έπρεπε η παλάμη του Ρέαμπτσιουκ να ακουμπάει κάτω και όχι προς τα πάνω.

Θυμίζουμε, ότι από τον Ολυμπιακό διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα για τη συγκεκριμένη φάση, ενώ υπήρξαν και… συγκρίσεις για παλιότερη φάση με παρόμοιο πέναλτι στο ΠΑΣ-Παναθηναϊκός.

Τέλος, ο Παναγιώτης Βαρούχας θεωρεί ότι ορθώς μέτρησε το γκολ του Ελ Αραμπί για το 2-1 του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι υπάρχει λάθος του αμυνόμενου (Κάργας) και όχι επιθετικό φάουλ του επιτεθέμενου (Ελ Αραμπί).

Τελευταία Άρθρα

Related articles