...

Ο Γιαννακόπουλος θα το πάει στα άκρα με αυτόν τον παίχτη απο το ΝΒΑ!

Σας έχουμε γράψει πολλάκις αλήθειες στα μεταγραφικά, οι οποίες άλλοτε έχουνε μετουσιωθεί, άλλοτε όχι. Οι προθέσεις και οι προτάσεις υπήρχαν και την άλλη μέρα μας επιβεβαίωναν τα μεγαλύτερα Μέσα. Ωστόσο, τώρα θα σας παραθέσουμε μία μικρή πληροφορία για την ώρα, μιας και το ρεπορτάζ μας δεν μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω με όσα τραγελαφικά πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό μπασκετ. 

Τι μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα; Ο DPG έχει αποδείξει την καλοπροαίρετη “τρέλα” που έχει για τον Παναθηναϊκό και στο αγωνιστικό κομμάτι, μιας και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Κι η ομάδα να μην πάει καλά, μεσούσης της σεζόν θα προσπαθήσει να επιδιορθώσει τα όποια τυχόντα προβλήματα θα εμφανιστούν. 

Αυτό, το οποίο θα θελήσει να κάνει όμως φέτος -και να είστε σίγουροι- είναι να φέρει παίχτες-“βόμβες” απο την αρχή, ώστε να πλαισιώσουν τον Καλάθη και να είναι αχτύπητοι στην περιφέρεια. Για να ταράξει τα νερά, κυριολεκτικά, θα προσπαθήσει ή καλύτερα θα επιδιώξει να κάνει κίνηση για τον Χεζόνια.

Προτού, ειπωθεί οτιδήποτε, το συμβόλαιο του Κροάτη φόργουορντ λήγει φέτος, μέτρησε 8,8 πόντους σε 58 παιχνίδια και αγωνιζόταν 20 λεπτά. Ωστόσο, η διοίκηση των Knicks δεν έχει μείνει ευχαριστημένη και πολύ δύσκολα θα τον ανανεώσει. Μπορεί να τον θυμόμαστε φέτος, για το κάρφωμα στον Γιάννη και την τάπα στον Lebron, αλλά ουσιαστικά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και αμυντικά σε γενικότερο επίπεδο δεν είναι αξιόπιστος για το NBA. Μπορεί ο ίδιος να προτιμάει το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά δύσκολα θα βρει εγγυημένο συμβόλαιο του χρόνου και ο Παναθηναϊκός μπορεί να ποντάρει σε αυτό. 

Στο οικονομικό κομμάτι, φέτος αμειβόταν με 6.500.000 δολλάρια, αλλά όπως προείπαμε ο DPG μπορεί να προσφέρει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα και να τον φέρει. 

Σύμμαχος είναι σίγουρα η αγάπη του παίχτη στο “τριφύλλι”, την οποία δείχνει ανα τακτά χρονικά διαστήματα. 

Δύσκολη περίπτωση, αλλά αν δεν έρθει νωρίς τον ενδιαφέρον απο το ΝΒΑ, μη σας φανεί παράξενο αν προκύψει το μεγάλο “μπαμ”.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.