...

Ο Davis ξέσπασε: “Κάνω αυτό που θέλω και όχι ό,τι μου λένε οι άλλοι”

Το… σίριαλ με όνομα “Άντονι Ντέιβις” συνεχίζεται. Με τον All Star φόργουορντ/σέντερ να έχει… κολλήσει στη Νέα Ορλεάνη μέχρι το τέλος της σεζόν, ήρθαν νέες δηλώσεις του στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε για να κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο άβολα.

Παρά το γεγονός πως το ΝΒΑ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιτρέπεται ένας παίκτης να μιλάει δημόσια για το γεγονός ότι έχει ζητήσει ανταλλαγή, ο Ντέιβις συνεχίζει να μιλάει… χωρίς φίλτρο για το θέμα, τονίζοντας πως το μόνο που θέλει είναι να ελέγχει ο ίδιος τη μοίρα του.

Βρίσκομαι εφτά χρόνια στην Λίγκα και κανείς δεν έχει πει τίποτα κακό για μένα. Ούτε κάποιο μέσο, ούτε φίλαθλος, ούτε φίλος, ούτε κανείς. Μπορείς να καταλάβεις όμως ότι όλα έχουν αλλάξε πλέον”δήλωσε αρχικά ο σταρ των Πέλικανς, για να συμπληρώσει: “Τα πράγματα αλλάζουν όταν δεν κάνεις αυτά που θέλουν οι άλλοι. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ελέγξουμε και αυτό το κλίμα που αναπτύσσεται και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας που ελέγχουν τι γίνεται”.

Το επόμενο σχόλιο του Ντέιβις πάντως είχε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον: “Όλα τα ΜΜΕ βρίσκονται γύρω μου. Εγώ έχω την ευκαιρία να αποκτήσω τον έλεγχο της καριέρας μου. Βλέπεις όλοι να λένε ότι αλλάζω. Αλλά υπάρχει κόσμος που μου λέει ότι ωριμάζω. Ήρθε η ώρα να αναλάβω δράση και να φροντίσω για την καριέρα μου. Ως παίκτης, είμα ο CEO του εαυτού μου. Έχω την δύναμη. Κάνω αυτό που θέλω να κάνω και όχι αυτό που μου λένε οι άλλοι”.

Μιλώντας για την αντιμετώπιση που έχει από τους φίλους των Πέλικανς, όπου άλλοι τον αποθεώνουν και άλλοι τον γιουχάρουν, σχολίασε: “Σε ένα παιχνίδι όταν έπιανα την μπάλα με γιουχάισαν. Τότε με εμάς πίσω στο σκορ έκανα ένα προσωπικό σερί και άρχισαν να φωνάζουν ότι με θέλουν. Πρέπει να αποφασίσεις τι θες. Δεν γίνεται να με γιουχάρεις και να με αποθεώνεις”.

Ακολούθως, ο Ντέιβις τόνισε: “Είναι δύσκολο όλο αυτό γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και δεν ξέρω τι θα κάνουν οι Πέλικανς. Προφανώς έχω εκφράσει τις προθέσεις μου. Το έκανα όμως και μου είπαν “όχι, θα σε κρατήσουμε”. Εγώ λοιπόν δεν ξέρω τι θα γίνει”.

AP Photo/Tyler Kaufman

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.