Νόρις Κόουλ Παναθηναϊκός: Αυτοπροτάθηκε στους πράσινους – Το παρασκήνιο

Νόρις Κόουλ Παναθηναϊκός: Αδιαμφισβήτητα, οι πράσινοι έχουν χτίσει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Οι 6 Euroleague και η σταθερή πορεία στην επιτυχία κάνουν γκελ σε πολλούς παίκτες. Ακόμη κι αν το τριφύλλι περνάει δύσκολα χρόνια συγκριτικά με τα prime του, δεν παύει να είναι ένα μεγάλο brand name.

Πολλοί παίκτες προτείνονται μέσω μάνατζερ και θέλουν να παίξουν για τον Παναθηναϊκό. Ένας από αυτούς ήταν και ο Νόρις Κόουλ, ο οποίος προτού υπογράψει αυτή τη σεζόν για την Μάλαγα έκανε ότι μπορούσε για να γίνει πράσινος. Έριξε το κασέ του κατά πολύ, με μόνο σκοπό να παίξει στην Euroleague. Ωστόσο, ο Δημήτρης Πρίφτης είχε άλλη άποψη, θεωρώντας πως δεν είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα του.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως με την Μάλαγα κάνει όργια. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι 26 πόντοι κόντρα στη Μπρεογάν για την ACB Liga Endesa.

Σίγουρα η ιστορία θα ήταν αλλιώς εάν γινόταν κάτοικος ΟΑΚΑ, αλλά όπως προαναφέραμε κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Όσον αφορά τα γκαρντ, όπως σας είχαμε χιλιογράψει, ο Γιόγκι Φέρελ εκτός απροόπτου θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό, με σκοπό να ανεβάσει επίπεδο το τριφύλλι και να το κάνει ανταγωνιστικό για οκτάδα.

Άλλωστε, η ομάδα δεν έχει έλλειψη στο ταλέντο, αλλά στη χημεία, η οποία με τον κόουτς Πρίφτη είναι δεδομένο πως θα βρεθεί και ο Παναθηναϊκός αγώνα με τον αγώνα θα γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος.

Τελευταία Άρθρα

Related articles