Νίκος Οικονομόπουλος: Γιατί ακυρώνονται οι εμφανίσεις του στο Fantasia

Κλειστό παρέμεινε (Παρασκευή 15/03) και θα παραμείνει σήμερα (Σάββατο 16/03) το νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής ταλαιπωρείται από μια ίωση.

Την αποκάλυψη έκανε το ίδιο το νυχτερινό μαγαζί, μέσα από σχετική ανακοίνωση στα social media.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Fantasia:

«Λόγω ίωσης που ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες τον Νίκο Οικονομόπουλο, οι προγραμματισμένες sold out εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Fantasia δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Το Fantasia την Παρασκευή 15/3 και το Σάββατο 16/3 θα παραμείνει κλειστό. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί»

Λίγα λόγια για τον Νίκο Οικονομόπουλο

Γεννήθηκε στην Κάτω Αχαΐα στις 30 Ιουνίου του 1984. Παρέμεινε στην Κάτω Αχαΐα μέχρι την ηλικία των 17,5 ετών και στη συνέχεια τραγούδησε σε διάφορες πόλεις, αρχικά στην Πελοπόννησο και έπειτα στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα με το τραγούδι έκανε και άλλες δουλειές, όπως σε ψαράδικο και σε πιτσαρία. Το Δεκέμβριο του 2006 αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι σόου του ALPHA Dream Show.

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2007 με τίτλο “Πρώτη αγάπη”. Από το δίσκο αυτό αρκετά τραγούδια σημείωσαν επιτυχία, όπως το “Δεν είσαι εντάξει” “Όλα για σένα”, “Κοίτα να μαθαίνεις”, “Δυο Σπασμένα Ποτήρια” και “Αυτό το αστέρι”.

Τον Ιούνιο του 2008 τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα MAD Video Music Awards.

Το Δεκέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το maxi single με τίτλο “Και μη γυρίζεις” από τη δισκογραφική εταιρεία SONY MUSIC GREECE και τον ίδιο μήνα η δεύτερη ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Άκουσα…”

Τον Ιούνιο του 2009 στα Mad Video Music Awards παρέλαβε το δεύτερο βραβείο του, αυτή τη φορά για το Καλύτερο Video Clip – Σύγχρονο Λαϊκό.

Τελευταία Άρθρα

Related articles