...

Νέο επεισόδιο με Σακίρα και Πικέ!

Το νέο τραγούδι της Σακίρα ρίχνει «χοντρά καρφιά» στον Πικέ, με τον πρώην σύντροφο της ζωής της και παλαίμαχο άσο της Μπαρτσελονα πλέον, να της δίνει «πληρωμένη απάντηση», λίγες ώρες μετά.

Το νέο κομμάτι της Σακίρα κυκλοφόρησε μόλις δύο μέρες (σε ισπανική και αγγλική έκδοση) και μέσω αυτού επιτίθεται με γερές σπόντες στον Πίκέ για τον τρόπο που της φέρθηκε και την απιστία του με τη νεαρή καλλονή Κλάρα Κία Μαρτί.

Ανάμεσα στους «αιχμηρούς» στίχους του τραγουδιού της, η 45χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια ανέφερες πως «…αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Ο Πικέ από την πλευρά του, σε εκπομπή που εμφανίστηκε, διαφημίζοντας την καινούρια του λίγκα, ονόματι Kings League, απάντησε μάλλον με χιούμορ, καθώς ανακοίνωσε πως σύναψε χορηγική συμφωνία με την… Casio, έχοντας στον καρπό του ρολόι της γνωστής μάρκας και λέγοντας πως «είναι ρολόγια για μια ζωή».

Μάλιστα ο κατά 10 χρόνια νεότερος από την Σακίρα, Ισπανός, δεν έμεινε εκεί τη συνέχεια αλλά στη συνέχεια, μιλώντας για τους κανονισμούς της Λίγκας μαζί με τον Σέρχιο Αγουέρο, δήλωσε πως θα πάει στο γήπεδο με ένα Renault Twingo, ρίχνοντας νέα «σπόντα» προς τη Σακίρα και το τραγούδι της!

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα για τα όσα είπε ο Πικέ, καθώς επίσης και το τραγούδι της άλλοτε αγαπημένης του, το οποίο μέσα σε ένα διήμερο έχει ξεπεράσει τα 92 εκατομμύρια προβολές, μόνο στο YouTube!

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.