...

Νέντοβιτς: Online τσακωμός του Σέρβου με φίλο του Ολυμπιακού

Πριν από 20 ημέρες και δη στις 7 Δεκεμβρίου, ο Νεμάνια Νέντοβιτς είχε «προσγειωθεί» στο πόδι του Αλέξανδρου Νικολαΐδη κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός-Λαύριο, με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα. Αμέσως ξεκίνησε ένας… πόλεμος στα social media, με τον Νέντοβιτς να δίνει τις δικές του εξηγήσεις και να εκφράζει τη δική του άποψη λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να μπει το πόδι του αντιπάλου του σ’ εκείνο το σημείο.

Με αφορμή μία φάση με πρωταγωνιστές του Σακιέλ ΜακΚίσικ και Οκάρο Ουάιτ στο πρόσφατο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ένας φίλος του Ολυμπιακού «τάγκαρε» τον Σέρβος γκαρντ και αμέσως ξεκίνησε… online συνομιλία στο twitter: «Πάτησε πάνω στο πόδι κάποιου;» αναρωτήθηκε ο Νέντοβιτς για να πάρει την εξής απάντηση: «Όχι γιατί ο ΜακΚίσικ τον απέφυγε. Όταν πάτησες εσύ στο πόδι του Νικολαΐδη, εκείνος το είχε στη βολή ενώ εσύ σούταρες για τρίποντο».

Ο Νέντοβιτς είπε στη συνέχεια ότι «οπότε μπορείς να αποφεύγεις κάποιον όταν είσαι στον αέρα. Ωραία ιστορία. Δεν έπεσε πάνω στον Οκάρο γιατί ο Οκάρο μετακίνησε το πόδι του δεξιά ώστε να μπορεί να προσγειωθεί. Τέλος της ιστορίας. Απόλαυσε τη νίκη και μάθε τους κανόνες εάν σε ενδιαφέρουν».

Μόνο που… δεν έμεινε εκεί. Στη συνέχεια ο φίλος του Ολυμπιακού «πόσταρε» το βίντεο με τη φάση Κάρολ-Μποχωρίδη από το περσινό ματς των δύο ομάδων και ο Νέντοβιτς… ξέσπασε: «Σου έδωσα την ευκαιρία να το τελειώσεις αυτό όμροφα, αλλά είσαι απλά ένας ηλίθιος».

 

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.