«Μπουμ»: To ροζ βίντεο της Τούνη στο διαδίκτυο – Τι απαντά

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Ιωάννα Τούνη, με την ξανθιά Θεσσαλονικιά να μιλά και για το περιβόητο ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, με πρωταγωνίστρια την ίδια. ««Νομικά βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Ψυχολογικά πλέον είμαι πολύ καλά, αλλά γενικά είμαι δυνατός άνθρωπος» εξήγησε η ίδια. και συνέχισε: «Ακόμα και η κολλητή μου, μου είπε ότι στη θέση μου δεν θα μπορούσε να ξαναβγεί από το σπίτι. Αυτά είναι αυτά που ακούς πιο συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις. Δοκίμασα πραγματικά τα όριά μου, τα ξεπέρασα κιόλας, αλλά θα κρατήσω ότι βγήκα πολύ πιο δυνατή. Ελπίζω να μην το περάσει καμία κοπέλα».

«Δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους. Δεν μου αρέσει να κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια. Θέλω να δίνω στον καθένα την ευκαιρία να μου δείξει τι είναι. Έχει αλλάξει η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό μου και το πόσο εγώ θα νιώσω ότι θέλω να με εκθέσω, να είμαι πιο προσεκτική… Στην τελική πάντα κατηγορώ εμένα. Αυτό που μου είπε και η μαμά μου είναι ότι είμαστε στην εποχή της τεχνολογίας, είμαστε όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι το πόσο προσεκτικός είσαι, είναι σχετικό. Θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί στον καθένα. Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν είναι ότι ήρθε κάποιο συνεργείο με κάμερες. Ένα κινητό στο χέρι νομίζω έχουν όλοι» κατέληξε.

«Μπουμ»: To ροζ βίντεο της Τούνη στο διαδίκτυο – Τι απαντά

«Πριν από τρία χρόνια συνέβη αυτό η ιστορία.

Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι είμαι υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω, γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα. Όταν το είδα για πρώτη φορά δεν μπορείς να φανταστείς πως ίδια. Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το βίντεο» αποκάλυψε ή ίδια η Τούνη σε συνέντευξη της.

Η ίδια περιγράφει τα βήματα που ακολούθησε προκειμένου να κατεβάσει το ροζ βίντεο: «Πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα μήνυση. Πήρα αμέτρητα μηνύματα. Και από άντρες αλλά και από γυναίκες.

Μέχρι από μια κοπέλα που για τον ίδιο λόγο αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στη Γερμανία. Είχα όμως και πολλά αρνητικά. Και μάλιστα δημόσια. Το κακό είναι πως μια γυναίκα στιγματίζεται για πάντα.

Αντίθετα ένας άνδρας από ένα τέτοιο βίντεο βγαίνει μάγκας. Μου στοίχισε την σχέση μου αυτό το βίντεο. Δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφος μου» συμπλήρωσε.

«Σίγουρα για εμένα ήταν πιο δύσκολο αλλά ό,τι αντέχει ο καθένας. Όσοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μας, εγώ το παίρνω για καλό και προχωράμε».

Αρχικά το βίντεο είχε ανέβει σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, αλλά μετά την μήνυση κατέβηκε. Αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς το βίντεο μεταφορτώθηκε και σε άλλες ιστοσελίδες.

Η ίδια φαίνεται πως γνωρίζει για την τύχη του ροζ βίντεο, καθώς σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναρωτηθεί: «Υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που δεν ξέρει για αυτή την ιστορία; Νομίζω ότι όλοι ξέρουν για αυτό το σκηνικό. Ακόμη κι αν δεν το έχουν δει, το έχουν ακούσει».

Τελευταία Άρθρα

Related articles