Μπεργκ: “Μένω ελεύθερος το καλοκαίρι, η Ελλάδα είναι στην καρδιά μου”

27

Ο Μάρκους Μπεργκ σε συνέντευξη του στο Sport 24 τόνισε πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και είναι ανοιχτός σε προτάσεις, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα βρίσκεται στην καρδιά του… Μια δήλωση άκρως ενθαρρυντική για τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ οι οποίες κατά καιρούς ήθελαν να κάνουν δικό τους τον διεθνή killer.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουηδού φορ

Είμαι ανοιχτός σχεδόν σε όλα. Αν μιλάτε για την Ελλάδα, πέρασα εξαιρετικά στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκα εκεί, οπότε βρίσκεται κοντά στην καρδιά μου. Είναι δύσκολο να σκεφτώ το μέλλον μου αυτή τη χρονική στιγμή , γιατί είμαστε κοντά στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς και πρέπει να δώσω όλη την ενέργεια που έχει απομείνει. Μετά θα καθίσω κάτω να μιλήσω με τον ατζέντη μου και θα δούμε τις επιλογές που έχω για την καριέρα μου. Σίγουρα νομίζω πως θα είναι κάτι καλό. Όσο για το που θα καταλήξω, αυτό είναι κάτι που δεν γνωρίζω“.

“Το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται σύντομα. Θα δούμε τι θα γίνει. Νομίζω πως βρίσκομαι σε καλή θέση. Προς το παρόν δίνω την προσοχή μου στους τελευταίους μου αγώνες εδώ (σ.σ. με την Αλ Άιν), ελπίζω να τα πάω καλά στο Champions League και στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει”.

“Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια στην Ελλάδα και ως μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού, ήταν φανταστική η ζωή μου (σ.σ. στην Αθήνα) και έχω υπέροχες αναμνήσεις από όπου και αν ταξιδέψαμε στη χώρα. Με αντιμετώπισαν με μεγάλο σεβασμό όλοι οι φίλαθλοι και για αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων. Αυτή τη χρονική περίοδο στη ζωή μου τη θυμάμαι πάντοτε θετικά”